Trött

Fan, jag börjar känna mig sådär trött igen. Sådär så att man känner sig dödstrött även fast man har sovit i flera timmar. Var hos doktorn förut, var där minst 10 gånger och tog lika många blodpov och jag överdriver inte. Det var allt möjligt de ville kolla upp. Blodvärdet,järnvärdet och allt möjligt. De trodde också att jag var laktosintolerant. De trodde allt möjligt för de kunde inte hitta nåt fel på mig förutom att jag hade lite lågt blodvärde. Men sedan sjönk blodvärdet jättemycket och då fick jag massa piller att äta. Järntabletter och några andra tabletter. Och det hjälpte..ett tag..tills nu ungefär. Fan det här är jobbigt. Känns som att jag sover bort hela dagar ): 
Aja, får väl börja äta pillrena igen då..  

All i can say..

..is sorry

With every breath you take
You safe me
I know that one day
We'll meet again
Try to go on as long as you can
Even when the ocean breaks apart
Underneath you..
Even if you dont, i know
You can make it
You give it all but
 I want more
And you know that
you´ll be in my heart
Forever

Kul dag

Mm verkligen rolig. Börjar med ett upplyftande besök hos tandläkaren. wiho. Inga hål iaf, nåt positivt. Fortsätter sedan med att läsa alla mina roliga böcker om företagets internationalisering och annat skit. 4 böcker sammanlagt, varav en på engelska, den tjockaste självklart. Det vill säga 181+149+160+315= 805 sidor! SKOJ.

Kan ju säga att jag orkade läsa ungefär 70 sidor, sen somnade jag. Vaknade 2 timmar senare och var lika trött som innan.

+ att jag ska jobba i helgen.

Detta suger -.-

Hej

Jaha, då har man skapat en blogg då. Jag gjorde det mest för skojs skull faktiskt, det kan ju vara roligt att skriva nåt lite då och då..eller oftare beroende på.
Ni kanske undrar varför min blogg heter Boshiboo (eller inte)? Det är svårt att förklara så jag tänker egentligen inte ens försöka. Moshimoo och Boshiboo helt enkelt.
Tyckte det fanns ganska tråkiga designer till bloggen däremot men men. Fanns iof lite färggladare än den här som rosa t.ex...men det är nog inte riktigt min stil så det blev denna.
 
Men skit i designen, vem bryr sig egentligen?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0