Allt klart!

Oj jag har visst inte hunnit skriva någonting på hela helgen! Jag har varit väldigt upptagen, jag har möblerat om i mitt rum, städat och rensat ut i rummet och pluggat lite + varit med J. Men nu är allt klart i mitt rum, känns bra! Det tog sin lilla tid dock att städa och rensa ut. Man hittar någonting man inte visste fanns knappt och tänker "Oh den här, den kommer jag säkert använda någongång". Sedan lägger man tillbaka den där man hittade den.. typ i någon låda längst in i garderoben..sen går det några år innan man hittar den igen och tänker samma sak, och lägger ner grejen igen..och så håller det på. Känner ni igen er?  Så har i alla fall jag gjort..det är ju dumt att slänga är alltid argumentet.

Men idag har jag varit duktig och verkligen tagit mig i kragen, allt jag inte visste fanns/glömt bort/inte använt eller sett på länge åkte ner i sopporna! Jag slängde faktiskt väldigt mycket idag och jag är stolt över mig själv. Ännu stoltare kommer jag dock bli när jag har rensat ut min garderob på samma skoningslösa sätt. Svårast har jag nog att slänga kläder..jag gillar mina kläder. Så när jag rensar min garderob brukar det inte slängas mycket.. Men jag älskar ju att shoppa kläder också..så när man inte slänger utan bara köper mer och mer kan det ju bara sluta på ett sätt, illa! Garderoben svämmar över och kläder ligger överallt, så nu måste jag verkligen vara hårdare mot mig själv! Jag tror inte ens att jag använder hälften av allt som finns där, men ÄNDÅ slänger man inte och har samma argument som ovan. Nej nu blir det skärpning!

Igår hann jag också med lite bullar och kakor hos min kusin som fyllde 7 år, grattis! Min morbror (min kusins pappa) och hans flickvän har nyligen flyttat till Hammarby sjöstad och igår fick jag se lägenheten för första gången, superfin! Jag skulle också vilja bo närmare Stockholm! Jag är lite avundsjuk faktiskt :)

Känner att pluggandet har blivit lite lidande den här helgen eftersom jag har haft så mycket annat att stå i. Jag ska nog läsa lite ikväll för att lätta på mitt dåliga samvete..Och nu har jag ju faktiskt en plats att plugga på, tack vare ommöbleringen :) Jag fixade även en bokhylla som jag har ställt upp alla skolböcker i, det blir ju en del på 2 år när man har ca 2-3 stycken till varje kurs och det är 4 kurser på en termin..så ja. Nu ligger de inte och dräller bara i alla fall. utan står snyggt och prydligt i hyllan!

Tycker det blev väldigt mysigt i mitt lilla rum nu :)

Kram!                                                         
                                                                                                                                         Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0