Moneymoneymoney

Yes! Idag har jag fått beslut från CSN om att jag får studiebidrag. Alltså jag har ju haft det i ett och ett halvt år men nu i januari har jag inte fått något och jag kan inte studieförsäkra..vilket jag tyckte var konstigt. Det visade sig att man måste ansöka igen varje år..jippi. Kul att jag visste det. Men men nu får jag i alla fall pengar igen, känns skönt eftersom jag måste köpa 6 böcker till nästa kurs. Blir roligt att läsa alla dem..

Nu ska jag fortsätta titta på Criminal Minds! Godnatt på er :)

Produktiv dag..

Nu har jag sett den! Den var underbar, så himla fin. Benjamin Buttons fantastiska liv. Man blev glad i hela kroppen på ungefär samma sätt som när jag såg Mamma Mia-filmen :) Båda rekomenderas starkt.

Kunde tyvärr inte njuta fullt ut av den de sista 45 minuterna för pappa skulle hämta oss och jag hade sagt lite fel tid till honom. Så kvart i 5 skickade han sms och frågade var vi var..jag skickade tillbaka att filmen inte hade tagit slut än. Blev mer och mer stressad ju längre filmen höll på. Klockan halv 6 slutade den..jag är så bra på att räkna. Den började 5 över halv 3 och var 2 tim och 46 min. Ja men då är den ju klar kvart i 5 tänkte jag..bara det att jag först och främst räknade fel och sen räknade jag inte med att reklamen brukar hålla på i ca en kvart.. Pappa fick gå runt på Media Markt så länge..vilket jag tror han inte hade så mycket emot :P

Idag har jag vart ledig. Det var meningen att jag skulle göra uppgiften till seminariet imorgon som gick ut på att jämföra och svara på frågor om lite olika texter som handlar om nazismen..men jag har sovit i princip hela dagen. Jonte kom hit vid 10 för han hade 4 timmar mellan sina lektioner..stackarn. Vi låg mest och kollade på tv så jag blev jättetrött av det och sen gick han igen vid halv 1. Då försökte jag läsa texerna (vilka är på ca 15 sidor var) men frågorna var så jobbiga och jag blev så trött igen när jag läste så jag somnade i soffan och vaknade vid ca kvart över 4. Hade väldigt ont i nacken av den obekväma positionen. Måste lära mig att inte somna i den lilla soffan! Sen åt jag middag och nu kollar jag på tv igen. Vilken produktiv dag.. På fredag har jag tenta..muntlig dessutom. Så tills dess måste jag plugga i allafall :P

Have a nice day!

Bio!

Ja det blir bio idag i stället! :) Den är 2 timmar och 46 minuter. Jag tycker om långa filmer, om de är bra dvs :P Men det är den nog! Ska som sagt se Benjamin Buttons otroliga liv.

Igår kollade jag också på en bra film, King Kong. Fyfan vad sorglig, jag började gråta och jag brukar aldrig gråta av filmer. Den var hemsk.

Nu ska jag slappa lite framför tvn innan det blir bio, vi hörs! Krams 
 

Uppskjuten bio

Idag ville jag gå på bio och se Benjamin Buttons otroliga liv. Jag har sett den på filmtrailer och hört andra säga att den är fantastisk. Så den vill jag se. Men då frågade om jag kunde låna bilen till HeronCity..men de skulle använda bilen idag så det gick inte ): Förhoppningsvis kan vi låna bilen imorn och kolla på den då :) 

Farmor och farfar ska komma och fika strax så jag ska umgås med dem ett tag och sedan får vi se vad som händer.  
Nu kom dem, hejdå!



Jag tänker på dig massor sötnos. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir bra för din lilla farmor! Älskar dig! 


...

Jag blir så trött.
Orkar inte ens skriva.
Vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.
Och sova till nästa vår.
Fyfan.

Bubbelbad

Igår var en bra dag. Jag tillbringade dagen med älskling, vi åkte runt med bilen litegrann och sen på kvällen tog vi ett underbart bubbelbad. Så himla skönt. Det var så länge sen jag babade i bubbelbadet så det var välbehövligt. Det enda som saknades var levande ljus och jordgubbar :P Det var så himla avkopplande! Vi låg säkert där i en timme. Till slut när vi skulle gå upp så funkade inte knappen till bubblorna så de gick inte att stänga av..väldigt konstigt. Så vi fick stänga av elen till badkaret istället. Men det gick ju också bra.

Har så himla ont precis under högra ögat vid de undre ögonfransarna..jag vet det låter konstigt men om man rör underögonfransarna så gör det jätteont och det gör det även varje gång jag blinkar. Väldigt irriterande. Men men det går nog över hoppas jag..

KTH

Japp, det blev cesarsallad till lunch. Eller ja lunch och lunch..klockan var ju 3 men ialla fall :P Idag slutade höstterminen, vilket innebär att vårterminen börjar på måndag. Vilket i sin tur innebär KTH.

Har i alla fall fått schemat från KTH nu, alltid något. Verkar som att jag är ledig ca 2 dagar i veckan och går till 5 de resterande..Men det lär ju bli att man är i skolan nästan alla dagar i alla fall då vi har projektarbete. Undrar vad vi ska göra i år. Det blir intressant att få reda på. Vi ska ju jobba för ett företag i år. Undrar hur det går..

Cesarsallad

Idag har jag varit ledig och åkt till tumba och handlat lite och ätit på McDonalds. Jag älskar deras cesarsallad! Jag älskar cesarsallad överhuvudtaget. Jag tror jag är frälst på det. Så gott! :) Såsen till och krutongerna gör det extra gott. Och körsbärstomaterna. Mums!  Är det bara jag som tycker om det? :) Jag måste äta det till lunsh imorn i skolan!

Godnatt! Ät cesarsallad och var glad!

090112

Nu är vi klara med uppsatsen. Skönt! Är ledig tills på torsdag men ska till södertörn med Malin imorn för att hon ska hitta till sitt upprop på fredag :P Det är lite krångligt i början, jag gick vilse flera gånger :P Sen på måndag åker Lisa och Jonas till Thailand, vilket jag är väldigt avundsjuk på, men glad för deras skull :) Samma dag börjar jag på KTH i haninge igen. Har inte ens fått ett schema än, sså jag vet bara att jag går 13-16 första dagen. Sen har jag alltså ingen aning om vad jag ska läsa eller vilka tider jag går..känns mindre bra.

Vi hörs! Kram på er.

Helg!

Idag är det fredag men på något sätt känns det som om det är mitt i veckan. Men det ska bli skönt med helg i allafall. Hade opponering av varandras B-uppsatser på seminariet idag. Vi fick i princip bara bra kritik, vilket känndes väldigt skönt. Det betyder att vi i princip är klara med arbetet och slipper ändra något, bara lite småsaker. Så uppsatsen blev (hittils) 32 sidor. Puh.

Slutatde vid 11 idag eftersom att seminariet började 8. Det betyder att jag gick upp vid 6 och var helt död imorse. Det tog jag igen när jag kom hem och jag har i princip sovit tills för en timme sen. Jag somnade dock i vardagsrummet (efter ett försök till att plugga ekonomistyrning) i en två-sits soffa, vilket resulterade att jag hade väldigt ont i kroppen när jag vaknade. Speciellt i nacken. Så nu har jag förflyttat mig in till mitt rum och är väldigt hungrig kännde jag just. Ska nog leta efter något att äta.

Annars går det mesta av helgen åt till ekonomistyrningen, tentan är på fredag. Men det är inte direkt en kurs som man kan börja plugga till dagen före eftersom det tar flera veckor innan man förstår. Och om man inte förstår är man körd. Så jag känner mig rätt körd men hoppas på det bästa :P
 
Nej nu ska jag som sagt få i mig något ätbart, vi hörs!

Tisdag

Hej. Nu har det gått några dagar på år 2009. Det kommer säkert bli som förra året, att jag skriver föregående år varje gång jag ska skriva datumet. Jag lärde mig att det hade blivit år 2008 förra året vid februari nångång :P

Den 9:e ska vår b-uppsats vara klar. Den är för närvarande 28 sidor. Men den är inte klar än..så ja den blir rätt lång. Ska bli skönt att få klart den. Sedan börjar jag på KTH den 19 januari. Vi får se hur det blir den här terminen. Hoppas på det bättre i alla fall. Den 16:e har jag tenta också så jag har suttit och pluggat i stort sett hela dagen från klockan 12. Ekonomistyrning. Jag kan ju berätta att det är precis lika roligt som det låter. Men det är bara att kämpa. Jag har ju glömt bort allt eftersom det är ca ett år sen jag läste kursen. Suck. Och man blir ju jätteuppmuntrad när man tittar på den tjocka tegelstenen till bok på endast 693 sidor. Plus att det är en övningsbok på det. Fast övningarna i den boken är piece of cake om man jämför med tentafrågorna så den är inte så bra på det sättet. Men man kanske kan lära sig grundena i alla fall.

En annan lite lustig händelse är att jag har sett poliser på 2 udda ställen både idag och igår när jag åkte bil. Det första var mitt inne i skogen i princip vid ett litet villaområde i Rönninge..väldigt skumt. Jag mötte de när jag skulle åka ner och vända på vändplanen längst ner på gatan. Vägen var så himla smal så vi kunde knappt mötas, men det gick bra..som tur var. Kul om man skulle köra in i en polisbil liksom..:P Andra gången var idag när jag skulle skjutsa Jonte och hans kompisar till Rönninge. Då står det en polis mitt i korsningen vid skogsängsskolan. Undrar varför han stod där..

Sen när jag kommer närmare Rönnige så håller de på med vägarbete så jag var tvungen att åka på det andra körfältet hela raksträckan..den kanske är 100 m. Så ja, det har varit lite intressant att köra den senaste tiden + att det är så halt ute ibland så man nästan får sladd. Det är lite jobbigt. Speciellt när man har en bil som helt plötsligt stänger av sig själv. Alltså om man trycker ner kopplingen när man ska växla innan man svänger så börjar alla lampor på panelen lysa och bilen dör i princip tills man släpper upp kopplingen igen (har hänt mig ca 5 ggr). Helt sjukt. Första gången det hände fattade jag ingenting eftersom att det knappt gick att styra då servon slutade fungera. Tur att det inte kom någon på andra körfältet då. Nej usch jag vill ha en ny bil!

Nu ska jag sluta med pluggandet för idag och lägga mig och kolla på tv. Vi hörs!

Nyår!

Gott nytt åt lite sådär i efterskott!

Vilket jävla nyår det var! Så otroligt roligt! Bortsett från vissa detaljer. Det var en kanonkväll med mina älskade vänner! Massa kärlek på er alla!


RSS 2.0