Grådag

Hej och hå vad det var länge sen.

Idag har jag gjort något för första gången. Jag tror inte ni kan gissa vad det är. Nämligen toast! Ja fast med hönökaka..och inte rostat bröd. Det var helt okej..men jag föredrar nog det vanliga sättet.

Vaknade för ett tag sen, var helt död när jag kom hem från skolan vid 3 så sov i 3 timmar..så nu kommer jag säkert inte kunna somna ikväll bara för det..men men.

Jaha har verkligen ingen inspiration just nu. Det enda jag vill säga är att jag tänker på dig min älskade sötnos och när tiden är inne kommer jag finnas där när du behöver mig. Jag älskart dig.

Grattis Pappa!

Idag fyller min underbara lilla Pappa 50 år! Grattis! Han fick en tröja av mig som passade perfekt :) Sen fick han 50 röda rosor av mamma, Han blev glad! Så på lördag blir det fest här som sagt! :) Idag ska vi äta födelsedagsmiddag på Passione hela familjen och Jonte och Min farmor och farfar :) Hoppas det blir lika gott som förra gången jag var där!

Och sen måste jag bara säga att jag är kär.Yes I am. I min nya klänning från MQ! Den är underbar. Det var kärlek vid första ögonkastet :P HIttade ingen bild på den på internet och jag hittar inte min laddare till min kamera..så jag kan inte ta kort på den heller. Den är i alla fall mintgrön och axelbandslös och lite lager på lager..nej jag ger upp jag är sämst på att beskriva saker! De som kommer hit på lördag får se den i alla fall! Sen köpte jag ett par vita högklackade till som jag redan har i svart men tyckte vitt var finare till klänningen.

Nej nu måste jag börja göra mig iordning till skolan, börjar klockan 1 och slutar 3 idag igen. Skulle vara skönare och börja tidigare så man kommer hem på dagen i stället för på eftermiddagen..men men jag ska inte klaga ska ju bara vara där i två timmar. Och den här kursens lärare verkar mycket bättre, han är amerikanare så han bryter på amerikanska, men han kan i alla fall prata och han brinner verkligen för ämnet, vilket oftast gör att man lär sig mer och blir mer intresserad. Vi ska ta upp väldigt intressanta saker som kvinnans roll i mellanöstern, Irans roll som regionsmakt och lite annat smått och gott. Nej det blir nog roligt och intressant faktiskt. Hare! 

Skrämd Jonte

Hej folk.

Idag börjar min nya kurs "Mellanöstern i politiken". Jag vet inte vad jag tycker om den..jag är ju inte särskilt intresserad av politik i alla fall. Men vi får väl se idag. Den börjar klockan 1 och slutar 3. Igår lämnade jag in min hemtenta..blir spännande att få resultatet. Kände att jag kunde ha gjort den bättre men jag orkade faktiskt inte hålla på med den längre. Det får gå som det går. We'll see.

Haha Jonte ringde nu och sa att han blev jagad av ett rådjur.. Det gick typ 2 meter ifrån honom hela tiden och efter ett tag stannade den. Och sen när Jonte kollade bakåt igen kom den springandes emot honom. Hhi sött. Den var bara en liten unge sa han. Den kanske har kommit bort från sin mamma. Stackarn :( Jag sa till Jonte att han skulle gå fram och klappa den, men det vågade han inte. Han var lite rädd för den sa han :P Den lilla söta. Hoppas att den klarar sig i alla fall..

Nej nu ska jag bara slappa lite innan jag ska gå. Hejrooooo

RSS 2.0