Lördag

Igår hade jag tenta, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Först fick jag lite panik över frågorna men sedan insåg jag att de inte var så svåra..som tur var :P Sedan träffade jag Jonte och vi satt och lanade hemma hos honom rätt sent, det var skitkul! Ja, jag är en liten spelnörd ibland ^^ Älskar dig sötnos.

Idag har jag sovit rätt länge, kört hem, sjungit singstar och nu ska jag strax dra iväg till Rönninge för att först äta med Jonte, Jonas och Tony och sedan vidare till Vällingby på 21-års fest. Grattis Viktor! Tråkigt att du är sjuk Lisa ):

Nej nu måste jag skynda mig lite granna, vi hörs! Ha en trevlig kväll :) 

Helgen

Idag har vi varit och firat min kusin Jenny som fyller 18 på tisdag, så grattis i förskott på dig! :) Så idag blir det ingen middag för min del eftersom det blev tacos och hemlagad pizza och tonfisksallad där, väldigt mumsigt! Plus semlor och banankaka och choklad till efterrätt så min mage är full. 

Igår var det en väldigt trevlig kväll! Jag och Jonte åkte hem till Helena och hennes pojkvän Jonas. Vi körde singstar hela kvällen i princip och det var så jävla kul! Jag måste köpa det till wii om det finns något motsvarande d.v.s, men det hoppas jag! Så tack för en jätterolig och trevlig kväll, hoppas det blir fler gånger! :)

Sen hade vi sån tur att mina kusiner bor i närheten av Helena och Jonas och sen på kvällen fick vi skjuts hem av min snälla kusin Jocke, så tack för det! Det var så skönt eftersom att tågen hade slutat att gå och nattbussen är ju ingen höjdare direkt..

Min hals är fortfarande lite hes och jag är fortfarande lite förskyld, men är i allafall på bättringsvägen som tur är! Men känner mig rätt trött idag så jag och Jonte ska bädda ner oss i sängen och ligga och kolla på tv och äta chips idag har vi planerat. Och sen somna tidigt, det blir skönt.

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag har! Ha det bra! :)


Halsont

Hej på er!

Nu känner jag mig lite piggare än vad jag gjorde när jag skrev senast...Fast jag är inte frisk. Jag har ont i halsen, det började igår och var som värst i morse. Kändes som att någon rispade i halsen när jag försökte hosta, och gud vad ont det gjorde när jag nös! Ajajaj. Men teét och strepsilsen jag har knaprat i mig verkar ha hjälpt i alla fall för det är bättre nu.

Skönt att jag var ledig idag så jag fick vila ordentligt. Eller vem försöker jag lura? Vila, pyttsan. Här var det plugg tför hela slanten som gällde. Tentan är nästa fredag och jag håller på att kämpa mig igenom mina 6 böcker..vilken en är på ca 1200 sidor och på engelska. Så jag har iprincip läst hela dagen. Men nu ikväll har jag bara suttit och slappat framför tvn. Det är skönt ibland.

Mina planer för helgen är att träffa Helena (en tjej i min klass), det blir kul :) Sen på lördag ska jag till min kusin Jenny och fira henne eftersom hon blir 18! :) Sen blir det väl mer plugg i guess..nödvändigt ont typ. Men det är faktiskt väldigt intressant..men man måste väl få klaga lite ändå? ,p

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Börjar 10 imorgon och slutar 15. Lång dag för mig :D

Puss på er och godnatt!

Rubrik?

Idag har varit seg med hemkörd pizza. Det var dock väldigt gott!

Igår var det fest, det var väldigt trevligt! Mycket trevligt folk. Jajamensan.

Kvällen slutatde däremot inte så trevligt, men annars var det kul!

Jag åt helstekt fläskkotlett med potatis och sås till middag idag, det var också väldigt gott.

Sen bar det av till mina kusiner och för att fira födelsedag med tårta och chokladboll så jag fick ont i magen, mindre bra.

Sen var det Beck och nu hade jag tänkt sova.

Imorgon ska jag plugga och gå till tandläkaren, mindre kul! Usch. Håller tummarna för noll hål.

Känndes som det här inlägget blev extremt inlevelsefullt..får återkomma när jag är lite piggare.

Godnatt.

Ferrari 360 Modena

Jag gjorde, som Malin, detta test: http://www.tomorrowland.us/sportscar/ Gör det du också!

Och jag blev denna snygga bil:



You've got it all.  Power, passion, precision, and style.  You're sensuous, exotic, and temperamental.  Sure, you're expensive and high-maintenance, but you're worth it.

Sommarlängtan

Seg dag idag! Är ledig och har mest legat i sängen hela dagen med datorn..Fast! Jag har tränat lite också, så helt slö är jag inte (bara nästan)..Min fjärrkontroll till tvn har slutat att fungera helt och hållet..jag har bytt batterier men inget hjälper..den lyser men mycket mer händer inte. Detta innebär att jag måste sätta på/stänga av tvn på själva tvn. Mycket irriterande! :P Som tur är har i alla fall inte fjärrkontrollen till boxen också pajjat, så det går som tur är att byta kanal från sängen och höja/sänka volymen..


Förövrigt längtar jag väldigt mycket till sommaren, är trött på slasket utanför, usch!
Funderar på att åka utomlandsnågonstans med älskling i sommar, men då blir det nog en sista-minuten resa :) Om det inte blir så kanske det blir en tripp till Gotland och hoppas på att det blir en varmare sommar det här året i Sverige..utan regn! Visst längtar ni också till sommaren?



Mallorca 2008

Bolt!

Igår var jag som sagt på stan och kom hem med massa fina kläder, det var verkligen en bra shoppingdag igår! Dock hann inte jag och Jonte till optikern för att titta på glasögonen..klockan han bli för mycket så de han stänga. Vi var ju som sagt i Södertälje först och hämtade intyg på synundersökningen så det tog sin lilla tid.. Men glasögonen får bli någon annan dag, nu har jag i alla fall intyget klart.

Jag hittade i alla fall ett par väldigt fina ljusgråa byxor, en t-shirt och två skjortor + massa trosor och en BH. Väldigt bra! :) Jonte hittade även han ett par jeans, så vi båda var glada och nöjda :D

Idag har jag sovit ganska länge, det var skönt för jag har gått upp ganska tidigt de senaste dagarna. Det är i och för sig också skönt eftersom att man har hela dagen på sig, men ibland måste man få sova :) 

Nu har jag precis tittat på Bolt! Den var faktiskt förvånandsvärt bra, och rolig! Himla söt film faktiskt :) Passar hela familjen! Jag gillar duvorna ^.^

Jag måste nog läsa lite i mina kursböcker nu, har varit ganska dålig på det de senaste dagarna..sen ska jag träna och ikväll är det Beck :) Har inte sett den som är ikväll, blir spännande!

 


Stockholm

Nu bär det av till stan, så måste gå till bussen strax. Vi hörs sen, kanske visar något jag köpt sen (om jag får med mig något hem dvs..) Puss!

Idag är det fredag

och jag har städat hela huset! Dessutom har jag tränat. Jag är duktig. Fast nu får jag ta tag i mig själv och börja träna oftare..jag har haft jullov lite väl länge när det gäller träningen..skärpning!

Imorgon ska jag och sötpöl åka till stan och handla, var så länge sen så känndes som att jag behövde en shoppingdag! :) Ska kolla om glasögonen finns kvar på PUB också, de är skitsnygga! Måste ju ha det om jag blir förskyld och inte kan använda linserna..för förrut när jag gjorde det fick jag ögoninflammation..inte så kul.
 
Ha en fortsatt bra kväll! Puss på er

Idag är det onsdag

Hej och hå, här var det länge sen man skrev nånting.

Så hur mår ni? Jag mår bara bra, lite förskyld bara, men annars så funkar det. 

Idag har jag läst en hel bok på 147sidor¨om Bibeln och Koranen. Plus ca 50 sidor i en annan bok på engelska som handlar om Kristna och muslimska relationer. Intressant, men ganska långtråkigt ibland, man håller på att somna var och varannan minut. Ja alltså för de som inte vet har jag alltså bytt program på högskolan och läser för närvarande en fristående kurs i historia tills jag ska börja ekonomiekandidat programet till hösten. Då blir det handelsrätt, nationalekonomi och sen lite företagsekonomi på slutet innan examen :) Det ser jag fram emot.

Men i historian håller vi i allafall på med de kristna och muslimska kulturerna under medeltiden. och eftersom jag ska läsa sex böcker, så jag tänkte att det var lika bra att börja läsa i tid så man slipper panik-läsa inför tentan och sen har man ändå inte förstått någonting av texten. Så det har jag ägnat mig åt halva dagen.

Den första halvan av dagen spenderades med Jonte. Vi vaknade vid halv 8 för vi hade bestämt att äta lunch på den nyöppnade kina/sushi restaurangen i Rönninge, där Rönninge pizzeria låg förut. Så vi åt alltså frukost vid 8 nångång och sen vid halv 12 drog vi iväg. Vi åt friterad kyckling med sötsursås, mycket smaskigt! De har även buffé med olika maträtter och dagens pizza, så det ska jag nog testa nästa gång jag äter där.

Imorgon går jag i skolan 10-12, väldigt skönt. Men ska nog sova nu. Godnatt!

RSS 2.0