Helgen är slut ):

Måndag igen. Fy. Men det är ju i alla fall sol ute idag! Härligt! Dagen har förövrigt inte varit så himla bra..Det började med att jag försov mig. Började 11 idag och mamma väckte mig vid 5 över 10 och undrade när jag skulle gå upp. Klockjäveln har alltså inte ringt! Jag blir galen på den. Jag flög upp ur sängen och sprang till bussen och otroligt nog kom jag bara 5 minuter försent. Puh. Sen var det ju min nya föreläsare för den här kursen..han kan inte prata eller skriva. Man hör inte vad han säger och man ser ännu mindre vad han skriver på tavlan. Superbra kombination verkligen..suck. Ja man får läsa alla 5 böcker i stället då..

I helgen var det lan hos Helena och Jonas! Det var jättekul! Trevligt och roligt folk och en supersöt katt :) Jag och Jonte sov på en upplåsbar madrass och första natten hade all luft försvunnit på något konstigt sätt och andra natten hade jag skitont i nacken, men det är sånt man får ta! :) Det var kul i alla fall!

Nu ska jag gräva ner mig i plugg ett tag och sen ska jag sova..det blev ju inte så mycket av den varan i helgen om man säger så.. Kram!

Grattis Älskling!

Idag fyller min älskling 21 år! Grattis sötnos. Morgonen började med ett ryck upp ur sängen kan man ju säga. Jag trodde min mobil ringde, men den vibrerade bara eftersom att den var på ljudlös. Så jag flög ur sängen och försökte hitta den. Hittade den tillslut i min jackficka men det var inte den som hade ringt utan jonte hade fått ett sms. Klockan var alltså sju på morgonen och helt yrvaken gjorde jag frukost till jonte, tände ljus och la paketet + det andra på en bricka och gick in och sjöng "ja må han leva" med otroligt fin morgonröst, men han blev glad ändå ^^

Sen åt han och öppnade sitt paket som var ett tangentbord som han hade önskat sig. Det enda problemet var att det är med engelsk design och har inte å, ä och ö och allting sitter helt annorlunda än på ett svenskt..men när man trycker på en tangent är det som ett svenskt..Alltså jag är inte så bra på att förklara men helt enkelt är det programerat som ett svenskt och symbolerna på tangenterna stämmer alltså inte med det som kommer upp på skärmen. Så vi ska byta till en svensk variant.

Jag var hos doktorn igår och de hade hittat något "otydligt" (eller nåt, som han sa) när jag gjorde ultraljudet. Det betyder att det inte behöver vara någonting alls eller så kan jag ha en jätteovanlig sjukdom som gör att levern lagrar för mycket järn eller något sådant..Ja det skulle ju inte förvåna mig om jag har någon konstig sjukdom eftersom jag har sån otur hela tiden :P Men det hoppas jag såklart inte..

Sen skulle han testa mig för koppar också..vad nu det innebär. Han hade aldrig gjort det på någon förut i alla fall..känns ju bra.. Men har i allafall varit och lämnat blodprov imorse efter firningen av jonteponte. Sen är det gastroskopi snart också, vilket jag absolut inte ser fram emot.. jaja vi får väl se hur det blir med allt..

Eftersom Jonte fyller år idag som sagt ska min familj hem till honom nu och äta tårta! Puss på er

Flytt!

Nej det är inte jag som ska flytta tyvärr (längtar!), utan jag och jonte och min familj och mina kusiner hjälpte min mormor att flytta. Så klockan 06:00 igår bar det iväg till Småland (eller två mil från småland egentligen, i östergötland) för att packa in alla saker i flyttlasset och några timmar senare åkte vi upp till Eskiltuna, dit hon flyttade. Hus utan hiss är inte min favorit..och speciellt inte efter igår. Idag har jag träningsvärk i vaderna och det lär bli ännu värre imorn. Men efter ytterligare några timmar i Eskiltuna var allt klart och vi åkte hem helt utpumpade :P Så det blev hemkörd pizza till middag runt 8-tiden och sen tv och sängen!

Idag är sista dagen på min lediga vecka jag har haft..lite sorgligt :P Nej men har bara en timme imorn i skolan, så det ska nog inte bli allt för ansträngande hoppas jag. Sen måste jag komma på något att köpa till min älskling som fyller 21 på torsdag! Jag har lite ideér men vi får se vad det blir.

I måndags träffade jag min kära Tiina också! Det var så länge sen vi träffades..i januari var det senast när vi precis började på KTH igen (innan jag hoppade av). Det var jättekul att träffas igen och vi åt god Kinamat :) Plus att jag köpte jättegulliga strumpor av henne som hon sålde för sitt fotbollslag, hihi ^^
 
Annars har jag umgåtts med Jonte rätt mycket i veckan och pluggat desto mindre.. men jag har ju en vecka till tentan så det ska nog ordna sig. Fick förresten reda på att jag fick vg på förra tentan så jag blev superglá :) Däremot har jag kännt mig lite dålig i slutet av veckan och idag vaknade jag med världens förkylning..superkul liksom..usch!

Det är säkert dagisbarnen som har smittat mig :P Jag jobbade nämligen på mammas förskola tisdag-torsdag och det var kul. Barnen var jättesöta och mysiga! :) Även om de troligtvis har smittat mig :P

Snart är det vår! Det har varit härligt väder de senaste dagarna och om det blir snö igen drar jag täcket över huvudet och tänker inte vakna förrens i juni! Jag är så trött på vintern och slask nu, ge mig sol! 

Skadad

Godmorgon på er!

Jag tänkte berätta en liten komisk grej som hände mig igår..fast den var allt annat än komisk när den väl hände men efteråt skrattade jag åt den. Jo det var så här att jag och Jonte precis hade badat bubbelbad och när vi skulle ta ur vattnet blev det översvämning så hela badrumsgolvet var täckt med vatten..tror röret från badkaret hade lossnat eller något så allt rann ut på golvet i stället..Anyway jag försökte torka upp vattnet med en handduk på golvet men jag halkar med högerfoten på vattnet så att foten åker i väg och min tå kilas fast UNDER badkaret..Ja då fick jag panik eftersom tån satt fast och det gjorde jätteont!

Jag sa det till Jonte men han trodde mig inte. Hur ofta fastnar man med tån under badkaret liksom? :P Jag försökte i alla fall dra ut tån vilket nästan inte gick men till slut fick jag ut den blödande och svidande. Jag hade fått ett skärsår tvärsöver den och huden hade gått upp eftersom det sitter en vass kant under badkaret..Ja det är nog bara jag som lyckas med något sånt här :P Så nu har jag plåster på höger stortå och det svider fortfarande..

Nej nu ska jag fortsätta vårt (mitt och Jontes) lilla lan här :D Ha det bra!

Slask är det värsta jag vet

Hej hej. Vaknade för ca en timme sen, sov ända sedan jag kom hem från Södertälje vid ca 12:15. Ja alltså jag var ju i Södertälje idag för att göra ultraljudet på bukorganen.  Har inte fått svaren än..det ända jag vet är att jag inte hade gallsten..men det trodde jag inte heller. I alla fall så var personalen jättegulliga och trevliga så det gick bara fint och tog bara ca 10 min. Jonte var ju med mig men han fick inte följa med mig in i själva rummet så han satt utanför och hade tråkigt och skickade ett sms till Jonas. Typ "Jag sitter och väntar på att Carro ska bli klar med ultraljudet". Så han trodde så klart att jag var gravid men vi förklarade situationen för honom :P

Sedan gick vi till McDonalds för jag höll på att dö av hunger eftersom att jag inte fick äta någon frukost och vi åt hamburgare till frukost/brunch kl 10..men ibland får man äta hamburgare och pommesfrittes så tidigt! :)

Sedan började det jobbiga. Vi småsprang för att hinna med tåget och när vi kom fram skulle det gå ca 5 minuter senare. Så vi började gå på perrongen och det var blött överallt! Sen när vi hade kommit längst bort sa de att tåget var inställt..kul kul. Eftersom att det var kallt som jag vet inte vad så gick vi tillbaka hela vägen och ställde oss inne på pressbyrån för att få lite värme. Nästa tåg var ca en halvtimme försenat så vi stod inne på pressbyrån i ca 45 minuter! Alltså ibland vill jag strypa någon..

Men jag kom tillslut hem med dyngsura strumpor eftersom att min vinterskor inte tål väta tydligen. Bra köp där. Sedan stupade jag i sängen, var så himla trött! Och sov ända till klockan 15. Nu är jag jättehungrig igen eftersom jag bara har ätit en cheeseburgare och lite pommesfrittes vid klockan 10 idag.. Men jag får väl stå ut tills maten är klar om någon timme eller så.

Datorn är här!

Ja idag var jag och hämtade min nya dator i Stockholm med min kära pappa. Bara att ta sig dit var ju ett helt projekt i sig. Eftersom vi inte riktigt hittade till adressen körde vi efter GPSen..vilket vi inte skulle ha gjort. För det första visade den att vi skulle genom hela stan och in mitt i city och för det andra tyckte den att vi skulle köra vägar där bara taxi får åka..Vår bil är ingen taxi! När vi till slut kom fram fanns det självklart inga parkeringar men efter mycker krångel fick vi i alla fall med oss datorn och skärmen hem.

Sedan startade projektet med att installera allting (drivrutiner m.m). Efter detta var gjort skulle jag installera World of Warcraft..det är 5 skivor att installera till att börja med. Datorn är jättebra och går hur snabbt som helst..förutom att ladda ner patcarna till WoW (men det har med internet att göra och inte med datorn). Man är alltså tvungen att ladda ner patchar för att kunna spela..vilket är väldigt många! Så nu har den väl hållit på å laddad ner i kanske 2 timmar och den har kommit till 30%..Ja det går verkligen inte snabbt..
 
Juste tänkte berätta lite om hur det går i min "utredning" hos doktorn.. Alltså jag är ju så himla trött hela tiden och jag får ont i magen efter varje gång jag har ätit..vilket är jobbigt..Så nu ska jag i alla fall till Södertälje sjukhus och göra ultraljud (nej jag är inte gravid) imorgon på bukorganen för att se om det är något fel. Så jag måste fasta nu ända till efter undersökningen vilken börjar klockan 9:30 imorgon..med andra ord kommer jag vara väldigt hungrig!

Men nu ska jag hejja på patchen och hoppas den går lite fortare. Sedan ska jag sova, vi hörs! Hejssvejs

Ny dator på gång

Gud vad skönt det är att vara ledig! Jag vaknade för ca en timme sen efter att ha legat och dragit mig i sängen i ca två timmar. Härligt. Igår var jag ju tvungen att vara i skolan vid halv 8 så då var jag tvungen att gå upp vid 6..så lite skillnad idag :)

Igår kom jag hem ca halv 10 och sedan var det bara att sätta sig och läsa i boken som ska vara utläst tills imorn..jag har halva kvar ungefär eftersom jag läste klart pdf-filen också. Suck jag orkar inte läsa mer! Men ska försköka ta tag i det där lite senare och skumma igenom de sista kapitlena.

Snart kommer Jonte hit och då ska vi beställa en ny dator till mig! Ja alltså jag köpte ju min laptop för ca ett år sedan (om jag minns rätt) och den funkar ju rätt bra.. förutom när man ska spela på den! Då är den värdelös! Eller värdelös och värdelös..inte så bra i alla fall. Så nu ska jag alltså införskaffa mig en MYCKET bättre stationär dator.

På komplett.se kan man nämligen bygga ihop sin egna dator, precis som man vill ha den och då kan man också få den mycket billigare än en färdigbyggd dator. Så det ska Jonte hjälpa mig med..för jag har ingen koll på vilket grafikkort och sånt som är bra. Men det dröjer väl ca 5 veckor eller något sådant innan man får hem den.

See ya later!




Män som hatar kvninnor!

Nu har jag precis kommit hem från skolan,  jag började 8 och slutade 9..känndes väldigt nödvändigt. Men sånt är livet. Jag är ganska trött eftersom att jag bara har sovit i ca 6 timmar inatt då jag kom hem vid 12 och skulle upp vid 6 för jag var tvungen att vara i skolan halv 8 för att gå igenom med gruppen inför seminariet. Kändes lite kämpigt att ta sig upp ur sängen men det gick till slut! Bussen var dock 10 minuter försenad (som vanligt), vilket är väldigt irriterande..så jag kom 7:40 i stället men det gjorde inte så mycket. Nu ska jag sätta mig och läsa klart pdf-filen på 275 sidor som jag började på igår och sedan ta tag i en ny bok på 282 sidor, så jag har fullt upp idag, tur att jag slutade så tidigt! Men först ska jag berätta vad jag gjorde igår!

Vid klockan 21:00 ca, gick jag på bio med Jonte, Lisa och Jonas! Vi såg "Män som hatar kvinnor". Det är ju en film av den första i serien av de tre böcker Stieg Larsson han skriva innan sin död (varför var en så bra författare tvungen att dö?). De andra två, "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes", kommer som tv-serier. Och om någon av någon anledning har missat hela karusellen med Stieg Larsson och hans böcker, kan jag ju säga: LÄS LÄS LÄS! De är de bästa böckerna jag har läst. 

Filmen var otroligt bra, högt över förväntan! Jag hade lite blandade känslor inför biobesöket för att jag först och främst absolut ville se den med tanke på böckernas höga standard men jag var också lite orolig över att den skulle vara misslyckad och inte följa boken alls (som vissa filmatiseringar av böcker) och eftersom jag hade hört en intervju med Mikael Nyqvist (en av huvudrollerna) som sa att filmen hade blivit väldigt nedskuren och redigerad var jag ännu oroligare.. Men som sagt, den var den superbra så jag behövde inte ha oroat mig. Se den! :)

Nästa film jag vill se är "Slumdog millonarie". Den har ju fått massor av oscars och den ska vara väldigt bra! Så den blir det nog nästa gång om det inte dröjer allt för länge innan nästa biobesök, men det hoppas jag inte :)

Nej nu måste jag sätta igång att läsa! Ha det bra så länge :)

RSS 2.0