Annandagen

Hej!
God Jul på er i efterskott..har inte hunnit skriva någonting de närmaste dagarna. Min Julafton i alla fall var underbar. Jag kände på mig att den skulle bli det och det blev den! Den var verkligen supermysig :) Jag älskar min sötpöl <3  Imorgon ska jag ut och handla för julklappspengarna som jag fick. Jag fick också b.la. en supermysig morgonrock, en skjorta och sex and the city-filmen. Den ska jag och Malin titta på imorgon, det blir kul! :) Har saknat henne! 

Ikväll har jag bara slappat framför tvn och ätit chips och julgodis så nu har jag ont i magen :P Fast det får jag ju i och för sig efter allt jag äter, spelar ingen roll vad. Det är nåt fel på min mage. Måste kolla upp det där någongång.

Juste jag spelade Guitar Hero World Tour hela dagen igår, det är superkul! Ni borde prova. Jonte fick det i julklapp men min bror ska nog också köpa det snart :) Fast han spelar ju elgitarr på riktigt så, han är jätteduktig :)

Jag är jättetrött idag så jag ska nog sova snart för jag ska upp tidigt för att hänga på låset när affärerna öppnar imorgon för jag lär ju inte vara ensam om att åka och handla liksom...
 
Godnatt på er!

Dan före dan

Idag känns det lite bättre i alla fall. Ligger i sängen med en sovande Jonte brevid. Sömntuta! Igår klädde vi granen, det är så himla mysigt! Först står den där helt mörk och sen när man har satt på allt glitter och alla kulor och allt som ska på, tänder man den och det blir så vackert på en gång :) Förra året hade vi färgtema i granen, bara silver och blått. Vi har haft gul ett år och rött ett annat. Men i år tänkte jag att vi skulle köra på det traditionella viset, med alla färger! Gud vad fint det blev! Sedan ställde vi fram allt julgodis också, mums! Jag kommer ha gått upp 10 kilo efter nyår :P Sen la vi också in alla julklappar under granen. Jag fick verkligen julkänsla när allt var på plats. Men så fort man tittade ut så försvann ju de ganska fort..usch.

Vi brukar egentligen klä julgranen idag i stället, alltså dagen innan julafton men nu blev det inte så, varför vet jag inte riktigt men men :P Det är en sån nostalgisk känsla när man packar upp julpynt man har haft sen man var liten. Jag kommer ihåg en kyrka (som jag hade fått av mormor) jag hade när jag var liten som kunde spela en julsång, kommer fortfarande ihåg exakt hur den lät. Runt den la jag bomull som skulle föreställa snö och sen ställde jag alla mina olika sorters småtomtar runt, som en söt liten tomtefamilj. Jag undrar var allt det är nu, ska nog leta fram det till nästa jul kanske. 

Jag hade också två änglar av tyg som man kunde hänga i granen och de hade jag fått av farmor. De var bara ca 5 cm långa och jag älskade dem. De var mina egna julgransdekorationer och skulle altid hänga på en hedersplats i granen. För några år sedan fick jag en minigran med ljus som man kan ha på skrivbordet som jag pyntade med små kulor och lite glitter. Och nu hänger de båda änglarna i den i stället. En har brunt hår och en har rosa hår :) Men det är också det enda julpyntet jag har i mitt rum iår..förutom stjärnan i fönstret. Men det räcker tycker jag :)

Nej nu ska jag inte babbla mer. Ska försöka väcka Jonte så vi kan gå upp och äta risgrynsgröt :D Ha det så bra!

Depp

Idag har jag skrivit tentan. Det gick i alla fall bra. Sen har jag bara suttit framför tvn hela dagen. Städat lite halvhjärtat i mitt rum också. Måste dock städa mer eftersom jag vill ha det fint innan jul så man kan pynta lite och få in nån sorts julstämning. Om det nu är möjligt. Usch jag mår inge bra alls. Har varit nere hela dagen. Hoppas det blir bättre sen. Hoppas ni har det bra i alla fall. Take Care

BlackKey

Kanske ska förklara nedanstående inlägg..Jontes ena katt (de har två) BlackKey har varit borta i ca 4 dagar. Hon är i och för sig både inne- och utekatt men så här länge har hon inte varit borta förrut. Max två dagar. Inatt hörde hans mamma att en katt skrek och när hon gick upp och kollade hittade hon BlackKey. Hon försökte ta sig upp för ett litet "berg" till deras tomt på baksidan men bakdelen kom inte upp..Det visade sig att hon knappt kunde gå med bakbenen och haltade jättemycket. Hon kunde bara stå korta stunder innan hon "ramlade ihop". Usch det är så hemskt..Sen åkte de till vetrinären och de konstaterade att hon hade blivit påkörd och krossat höften i princip. De trodde också att hon hade skadad flera inre organ så det var inte så mycket de kunde göra. Så de avlivade henne. Jag har gråtit jättemycket..hon var så fin. Och söt. Och snäll. Och gosig. FAN! Imorn har jag tenta också. Har inte orkat plugga nåt till den idag. Fan det är så orättvist. Hon var ju inte ens gammal..bara ca 2 år..hon fick ju precis sin första kull. Älskade katt. Jag kommer sakna dig! Vila i frid <3





  

Sorgens dag

Jag är ledsen. Fan varför skulle det hända för? Jävla skit.

Rivsår

Idag har jag varit i skolan och fortsatt jobbat med uppsatsen. Så blir det även imorgon och resten av veckan. Sen åkte jag hem till älskling och myste framför tvn ett tag. Sedan blev han riven av sin katt, Hoolie den vilda och har rivsår på läppen nu :/ Vi kollade på en komedi och det var lite jobbigt för honom eftersom att det gjorde ont så fort han skrattade. Stackarn <3

Hoolie är galen ibland. Han hade henne i famnen när hon helt plötsligt får tokryck och försöker ta sig ner och lyckas göra någon konstig bakåtvolt och riva Jonte på läppen med sina baktassar. Hon lyckas med det mesta. Hon har rivit mig på läppen också när hon var lite yngre och det gör satans ont kan jag tala om.

Nu sitter jag halvt som halvt och kollar på Doom, mest för att Jonte ville det (eller snarare enbart därför). Den är baserad på spelet Doom som kom ut i början av 90-talet någongång till PC och var i princip i pixelform. Men ja den är i alla fall lång, den tar aldrig slut känns det som. Men jag får väl stå ut.

Godnatt på er och kram!

Godnatt

Ska bara slänga in ett snabbt inlägg. Jag måste sova snart då jag måste vara i skolan klockan 8 imorgon då vi har seminarium igen. Det är väldigt många sådana i den här kursen..6 stycken..brukar bara vara ca 3. Och alla ska självklart vara klockan 8 på morgonen. Suxs.

Vi håller alltså på att skriva B-uppats i företagsekonomi. Det är rätt jobbigt då vi måste ha skrivit 5 sidor till imorgon (vilket vi har) och 20 sidor till på fredag. Kulkul. Hela uppsatsen ska vara på 25-30 sidor och ska vara klar den 16 januari nångång. Men vi ska alltså ha skrivit 20 sidor redan till på fredag..Men det är i och för sig skönt att ha det avklarat så att man kan få lite jullov, som vi annars inte skulle få. Vi har endast sommarlov, that´s it. No less, no more.

Idag satt vi i skolan och skrev från klockan 10 till klockan 17:30. Det blir väl något liknande imorgon, Så nu blir det en omställning, jag som är van med 3-timmars dagar :P

Men nu ska jag som sagt sova. Så godnatt på er!


Sundai

Nu sitter jag här med min laptop i knät i sängen och tittar på min 32-tums plattv! Ja precis, jag köpte en ny tv igår :) Min andra tv har jag haft sen min 13-års dag, så jag tänkte att det var på tiden att skaffa en ny :P Idag har jag även skaffat en digitalbox till tvn så nu har jag jättebra bild! Känns nästan som att man har en bio i rummet nu eftersom att den gamla tvn var så liten..Tänkte köpa en 26-tummare först eftersom att jag inte har ett så jättestort rum så tänkte vi att en 32-tummare kanske skulle bli för stor. Men å andra sidan kommer jag flytta hemifrån när jag har pluggat klart om ca 1,5 år och då är en 32-tummare bättre. Så det blev en 32-tummare till slut och den var inte för stor! Men mycket större än min gamla som sagt.. :P

Sen har jag även färgat håret igen och klippt håret på Jonte. Det blir bättre och bättre för varje gång, jag börjar få in snitsen tror jag ,p Anledningen till att jag färgade håret igen var för att förra gången jag färgade det (ca en vecka sen..) blev detinte riktigt som jag hade tänkt mig. Eftersom jag hade en hårfärg som skulle ge nyanser färgade den inte hela håret utan lämnade lite blondfärg (min riktiga hårfärg) här och där, vilket inte jag tyckte om. Så nu är HELA håret brunt. Blev lite mörkare än jag hade tänkt mig, men jag är nöjd i alla fall.

Om 20 minuter ska jag kolla på Wallander - Hemligheten. Den såg jag på bio när den gick. Den är jättebra men hemsk. Den handlar om pedofiler så..Nej nu ska jag fortsätta att titta på Svenska Hjältar på Tv3! Ha det så bra!

Idol finalen

..kollar jag på just nu så jag är lite upptagen. I och för sig är det fredag hela veckan just nu men ändå. Men jag tänkte bara säga att jag lever. Har ju inte skrivit på ett bra tag. Tänkte skriva vad jag har haft för mig under veckan, Är ganska mycket igång i skolan nu. Skriver B-uppsats. Om RFID, vet ni vad det är? Det är nämligen inte många som gör det. Men det är världens bästa teknik (enligt mig och många andra) som man kan applicera i oändliga användningsområden.

Dock finns det negativa konsekvenser om människor utnyttjar tekniken som vi människor alltid har en tendens att göra. Det är så synd. Jaja så är det. Så till nästa fredag ska vi ha skrivit ca 20 sidor. Hur nu det kommer gå eftersom vi måste intervjua en professor och en RFID-expert innan dess så vi kan få någon empiri (data/fakta). Ja man blir mer akademisk när man går på högskola.. :P

Idolfinalen tycker jag förövrigt är väldigt bra i år. Det är två väldigt duktiga artister och jag vet inte vem jag vill ska vinna. Helst båda två, men jag håller nog på Alice ändå för Kevin har redan alldeles säkert sin karriär klar framför sig, hur det än går. Han är så bra! 

Tänkte bara skriva min önskelista för iår...den är inte så lång..men det är den aldrig:

  • En plattv
  • Sex and the city DVDn
  • Mascara
  • Foundation
  • En bok
  • Lite annat smått och gott
  • Pengar

Ja..det var väl det..typ..Däremot har jag köpt MASSOR med julklappar till mina nära och kära! Jag älskar att ge presenter, det är så roligt att se reaktionen när de öppnar (man hoppas ju på en positiv reaktion) :)

Nej nu ska jag krypa ner hos Jonte i min nybäddade säng och fortsätta titta på finalen när den börjar igen, Vi hörs!
 


Hemma

Kom hem från skolan för ett tag sen, är så himla trött nu att jag funderar på att sova ett tag. Men först tänkte jag bjuda på en lista. Tidsfördriv..enjoy.

This is for your entire life:

(x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att du spytt  (Dock bara EN gång.)
( ) Krockat någons bil     
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
() Blivit dumpad
(x) Snattat
(/) Fått sparken (Eller de slutade att höra av sig..antar att man kan kalla det för sparken..fast ändå inte) 
( ) Sagt upp dig
(x) Varit i handgemäng
(x) Smugit ut ur dina föräldrars hem
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arrestrerad
(x) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flugit flygplan
(x) Gått vilse  
(x) Rest runt i Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
(x) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till söms
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit kareoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel (Det vill jag däremot bli ^^)
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor   
(x) Åkt skridskor

Julklappsshopping och pepparkaksbak

Hej! Ännu en helg har gått. Och det är bara ca 2,5 veckor till julafton! Tur att jag har handlat alla julklappar redan, är så skönt :) Nu slipper jag stressa runt och trängas med alla panikslagna människor som måste hitta den perfekta presenten innan den 24 december.

Kan ju meddela att jag har färgat mitt hår nu. Så nu är jag brunett igen! Lägger upp bilder när jag har orkat lägga in dem på datorn. I helgen har det varit väldigt mycket shoppande och bakande. I fredags var jag och Jonte i Södertälje och handlade julklappar och det var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde. Har det med finanskrisen att göra kanske? Hur som helst var det skönt att inte behöva stå i halvtimmeslånga köer och trängas. Sedan fortsatte helgen med pepparkaksbak, knäckande och ischokladstillverkning(?) Som avslutades med en god middag :) Söndagen spenderades i Skärholmen för att min kära mamma skulle köpa julklappar. Orkade egentligen inte att åka och shoppa igen, men vad gör man inte för sin familj? :P Hittade även de sista julklapparna som jag behövde där.

Så nu har jag handlat till min familj, min farmor, min kära Malin och min älskade Jonte <3

Nu är det bara att invänta julen och hoppas på att det kommer lite snö också!  

Produktiv dag

Idag har jag varit produktiv. Jag har hunnit med jättemycket. Jag började dagen med en skön dusch, fortsatte sedan med att baka världens godaste vinbärskaka! Den är verkligen supergod. Jag har planerat att baka den enda sen i sommras när vinbären kom. Men jag plockade de och frös in dem i stället, för att baka vid ett senare tillfälle. Vilket blev nu, ca 4 månader senare..jaja bättre sent än aldrig, right? :P

Klockan fyra var jag även och klippte mig, det blev jättebra! Men frisören var en bitch som var otrevlig och rev mig med sina ringar, idiot. Jag har även vart och handlat hårfärg idag, mörkbrunt. Så nu ska håret bli mörkt, men det blir inte förrens imorn efter julklappshandlingen!



Denna nyans köpte jag, Mocka Chokladbrun
Mörkt ska det bli!

Busschafförsidioter

Idag var jag först jätteglad för att tentan gick galant! Jag kunde alla frågor! Wiie! Så jag hoppas på ett VG (Man kan bara få G eller VG på högskolenivå). Jag tänkte "fira" genom att handla hem mat till mig och Jonte från grekiska kolgrillen. Allt var bra tills bussen kom in i bilden.

Jag satt och väntade på den i ca 10 minuter och jag ville hem till Jonte så fort som möjligt för att maten inte skulle hinna kallna. Jonte bor då alltså bara en station där ifrån och alltså skulle det inte ta så lång tid hem. Om det inte hade varit för den där idioten till chafför. Jag plingar och han åker förbi busshållsplatsen och vägrar stanna fast jag ropar! Gah jag blir så arg. Så jag får gå jättelångt från nästa hållplats och påsen med maten väger jättemycket då det ligger två glasflaskor (de har inga burkar) som är tunga som jag vet inte vad. Så jag var väldigt förbannad, men när jag kom fram gjorde Jonte mig på bättre humör. Tack älskling.

Nu har jag sovit i ca två timmar så nu känner jag mig upplivad och pigg igen. Dock blev jag förbannad igen när jag läste om hur busschaförerna hade behandlat min söta Malin! Gah vissa borde inte jobba med människor de borde sitta instängda i någon källare där deras negativitet och fördomar inte går ut över någon annan än de själva. Idioter. Och att inte ens svara!? Fyfan säger jag bara. Fyfan.

Nu blir det nog lite GH3 (ska köpa world tour snart :D) så ha det bra!

                                                                                                                                                 

Pluggmonday

Hej mina vänner. Idag är det måndag och jag är ledig. Har varit uppe och pluggat sedan 10 till nu ungefär. Det är så mycket att kunna. Gah. Jag hoppas det går bra i alla fall. Mitt mål är att kunna det mesta innan jag går och lägger mig ikväll och bara finslipa lite imorgon efter seminariumet. Sedan är det tenta klockan 9 på onsdag. Usch.

Men nu måste jag ta en paus från pluggandet och snart ska jag träna och om några timmar kommer Jonte hit efter han varit på gymmet. Vi får se vad vi hittar på. Annars känner jag mig ganska så pigg idag, det är ovanligt för att vara mig. Så det känns ju i alla fall skönt.

Vi hade inget att äta när jag kom upp (alla andra i familjen hade varit så snälla och ätit upp allt..) så det blev ett glas mjölk till frukost bara. Sedan hittade jag lite kyckliggratäng och ris i kylen som jag åt också. Men jag är fortfarande hungrig. Funderade på att gå och handla något..men det är så mulet och grått (och säkert kallt) att jag verkligen inte har lust att gå ut.

Idag känns det som en perfekt dag att (förutom att plugga) sitta framför tvn med en film. Det var länge sen jag kollade på film. Den sista jag såg var nog Wall-E, så himla gullig ^^ Sen såg jag någon julbarnfilm som handlade om en renunge vars pappa var med i Santas flying forces, den var också söt :) Dock var vargen i filmen väldigt ful..

Nu blir det träning, hasta luego!


RSS 2.0