Liten lista

Som jag har snott av Jenny :) (jeeeny.blogg.se)

Hur mkt Kille är du?
[ X] du älskar tröjor med luva
[ X] du älskar jeans
[/] hundar är bättre än katter
[/ ] det är kul när någon gör sig illa (dock inte om de gör illa sig allvarligt..)
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[X] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[ ] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[X] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[ ] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[ ] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Totalt: 5 p


Hur mkt Tjej är du?
[ ]du använder läppstift
[X] du älskar att shoppa
[X] du använder eyeliner/kajal
[X] du bär färgen rosa
[X ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[X] du älskar att få manikyr och pedikyr
[X] du gillar att bära smycken
[X] kjolar är en stor del av din garderob
[X] shopping är en av dina favoritsaker
[/] du gillar inte filmerna star wars
[X] du har gått i dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[X] du har fler än 10 par skor
[X] du bryr dig om hur du ser ut
[X] du gillar att ha klänning när du kan
[X] du gillar att ha parfym
[X] du använder tjej underkläder
[X] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Totalt: 15,5 p

Tur att jag fick mer poäng på tjejlistan än killistan iaf :P  


Lika omotiverad som en larv som ska lära sig cykla

Planerade för idag:

Åka hem tidigt från Jonte
Plugga
Träna

Gjorde idag:

Åkte hem vid 14-tiden från Jonte
Åt en blåbärsbakelse
Tittade på Morden i Midsomer
Tittade på Tv

Gud vad jag är dålig. Men imorgon MÅSTE jag plugga. På onsdag är det tenta. Usch.

Varför blir det aldrig som man tänkt sig?

Hamburgare

Äter jag just nu. Mumsigt och väldans onyttigt. Men jag tränade nyss så det gör inget säger vi :P Jonte kom med det till oss så då kan man ju inte säga nej, dessutom är den supergoo :)

Igår träffade jag min kära malinen, vi var och handlade :) Hon hittade fina linnen och lite smink men jag hittade ingenting kul. Jag var ute efter hårfärg (ska färga håret mörkbrunt igen, melike) och en kjol men jag hittade inget av det. Det fanns i och för sig ganska många olika sorters hårfärger men inte den jag ville ha. Måste klippa mig också, så det måste jag göra nästa vecka innan jag färgar håret tror jag.

Efter shoppingturen åkte jag och Malin, massa kärlek på dig <3, hem till Björn, utan att han visste om det för han var på jobbet, vi är busiga vi hihi :) Där gjorde vi klyftpotatis och spelade Xbox :) Sen var jag tvungen att åka hem så jag han inte vara med och skrämma honom när han kom hem ):

Idag är det julstök här hemma..eller mamma håller på å sätta upp julgardiner och stjärnor och ljusstakar och sånt, det är ju första advent på söndag! Gud vad tiden går fort. Jag har bara köpt lite julklappar åt älsk än så länge, detta går ju inte.

Nu tog min hamburgare slut så nu ska jag vara lite social med Jontepontsötpöl :)

Hejsvejs!

Onsdag

Idag känns som en tröttdag. Har varit trött hela dagen, ända sen jag försov mig imorse..pga Jonte. Han tryckte på snooze hela tiden. Slängde på mig kläder, smink och lite frukost och sen sprang jag till bussen. Detta resulterade i att jag inte var vaken förrens jag gick av tåget (om ens då). Sedan sövdes jag igen om föreläsarens röst. Sen dess har jag varit trött..tror fortfarande inte jag har vaknat riktigt än och klockan är 3..bravo Carro.

Jag fryser som en jag vet inte vad och har verkligen ingen motivation till att varken träna eller plugga. Träningen får jag ta tag i efter maten när jag fått lite energi men pluggningen vet jag inte hur det går med.

Efter skolan åkte jag till Södertälje för att fixa några ärenden och jag pratade med min kära Malin heeeela vägen från Flemmingsberg till Södertälje, hela tiden jag var i Södertälje och hela vägen hem till min dörr :P Vi har mycket att prata om hon och jag ^^ Och jag blir arg när jag tänker på vad vi pratade om b.la. Imorgon ska vi ta en shoppingrunda tillsammans också, det blir kul :)


Jag tänker på dig, han är inte värd dig när han gör så här. Du är så mycket bättre än så. Hoppas du mår bättre nu i alla fall gumman.


Hej mitt vinterland

Snö, ja det är det massor av utanför mitt fönster. Det är mysigt tycker jag :) Dock inte när man ska köra bil upptäckte jag, det var ganska halt i kurvorna, men jag klarade mig helskinnad hem igen som tur var. Just nu ligger jag i sängen, jag tänkte sova för jag blev jättetrött framför tvn, men nu helt plötsligt är jag rätt pigg igen, Mitt batteri på laptopen kommer dock lägga av snart och jag orkar verkligen inte hämta sladden, det är så varmt och skönt under täcket. Dock är mina fötter iskalla, det är mindre skönt. Men sånt är livet.

Idag när jag kom till skolan såg jag bokstavligt talat ut som en snögubbe. Tågen och bussarna krånglade för mina klasskamrater men för mig kom de exakt i tid. Någongång ska väl jag också få ha tur ^^ Stannade där i ca 2 timmar och gjorde ett arbete som gick väldigt fort och sedan åt jag revbenspjäll till lunch. Gud vad gott det är! Hade inte ätit det sen förra julen någongång tror jag. Appråpå jul, så är det exakt en månad(!) kvar till julafton idag. Känner hur stressen börjar komma krypandes då jag tänker på att innan dess ska jag ha skrivit 3 tentor och en B-uppsats + att jag måste hinna handla julklappar! Det känns som att jag behöver mer tid! Fy, jag tycker inte om att behöva stressa. Jag har blivit så van vid att stressa att jag gör det hela tiden. Så fort jag inte har någonting att göra blir jag stressad. Om jag går någonstans själv t.ex. till bussen på morgonen går jag så fort att det tar ca 2 min till busshållsplatsen (som tar ca 10 min i normal takt) vilket resulterar i att jag får stå och frysa i ca 10 min innan bussen kommer. Helt värdelöst.

Men ändå längtar jag till julen, det är så mysig stämmning med alla ljus, och julgranen och julsånger och lussebullar och kalle anka och all kärlek och omtanke. Sen att jag inte får något jullov är en annan sak, vilket suger. Men det vill jag inte ens tänka på, jag blir bara arg då :P

Appråpå någonting helt annat så tror jag att Jontes katt är dräktig igen. Hon är så himla tjock! Precis lika tjock som innan hon fick sin första kull. Så nu kommer säkert Hoolie (hennes unge som bor kvar hos J) få en massa syskon, till Jontes mamma stora förskräckelse. Hon tycker att det räckte med en kull, och jag kan förstå henne, de är ganska jobbiga när de ska bita på/välta/riva på allt så allt går sönder. Men de är ju så supersöta också så det skulle vara roligt med små kattungar igen :) <3

Nej nu ska jag nog försöka sova trots allt, går 2 timmar i skolan imorn, sen blir det hem och plugga och träna. Har varit lite dålig på att träna i helgen, jag har inte hunnit helt enkelt, men nu ska jag börja igen imorn, Har tränat varje dag i två veckor fram till i fredags, det är kul när man märker att man orkar mer och mer för varje gång!

Godnatt på er!
Kram Caroline

Första åkturen

Hej!
Idag är det lördag.. eller? Jo det är det. Man tappar lätt bort sig i dagarna när man är ledig så mycket från skolan (som i och för sig är väldigt skönt). Det innebär att helgen är slut snart, Det är tråkigt. Imorgon ska jag köra runt lite med bilen, det ska bli kul! Hoppas det inte är halt bara..

Förövrigt tycker jag att helgen har gått väldigt fort..eller hittils i alla fall. Jag har umgåtts med min kära Jonte och tittat på "Get smart" idag. Den var helt okej, rätt rolig emellanåt. Har även sysselsatt mig med att producera lite armband, 4 stycken lyckades jag knåpa ihop, och ett  blev faktiskt riktigt snyggt! Men de andra var inte så tokiga de heller :P Får visa sen när jag har tagit kort.

Igår skjutsade jag mamma till en middag med hennes kompisar och det var första gången jag körde alldeles själv! Känndes verkligen skitskoj :) Sen hämtade jag Jonte på vägen hem. Så vi satt och lyssnade på radio på högsta volym hela vägen ^^ Hihi. Vi hämtade även mamma och en av kompisarna på kvällen och vi fick stå och vänta på de på en öde parkeringsplats innan de kom, och då gick nattvandrarna (vuxna som går runt i kommunen på helgerna för att hålla ungdomar lugna) förbi och tittade väldigt misstänktsamt in i bilen. Då vinkade Jonte till de och de vinkade tillbaka, haha :)

Nej nu ska jag nog försvinna ner under täcket och sova sött, är så trött. Det är den där dumma förskylningen, jag verkligen OGILLAR den. Usch!

Godnatt på er!

Körkort

Jag har bara en sak att säga:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Jag är överlycklig!

Plhä

Om ni undrar var jag har tagit vägen så är det till pluggandets förtrollade värld..Ja verkligen förtrollande. Nåja jag håller på med en seminarieuppgift där man ska svara på två frågor från en artikel. Låter inte så svårt tycker ni säkert. Det tyckte jag också. Men när ni tänker på en artikel, tänker ni kanske på en tidningsartikel på ca 1 A4? Mm det gjorde jag också innan jag började på högskolan. Jag visste ju att denna artikel inte skulle vara på bara en A4, men jag hade INTE trott att den var på hela 64 A4 sidor! Och som om inte det vore nog handlar hela texten om regeringskansliet och hur det styrs!? Skämtar ni med mig? Suck. Man kan heller inte skumma igenom allt lite fort och leta efter svaren, eftersom att det är komplicerade frågor där svaren står lite överallt i texten. Jag tror jag dör.

Börjar dessutom bli förskyld, det är verkligen det värsta jag vet. Så jobbigt! Usch vad jag bara vill slippa skolan och bara lägga mig under täcket och sova tills jag blir frisk igen..men det går ju inte tyvärr.

Nej nu tillbaka till den roliga texten..tur att jag har godis att trösta mig med. So long.

Gonatti

Tänkte bara skriva gonatt och lite om dagen. Den var hemsk. Nejdå så farlig var den inte. Men min föreläsning däremot. Vi hade en föreläsare idag som vi även hade några gånger på Företagsekonomi A-kursen. Den föreläsningen/arna på A-kursen slutade med att mer än hälften gick där ifrån mitt under den. Anledningen till detta var att man för det första inte hörde vad människan sa överhuvudtaget och för det andra att han pratade helt osammanhängande. Man sitter där med pennan och ska anteckna men man förstår ingenting och har ingen aning om vad man ska skriva och ser ut som ett levande frågetecken. Och PRECIS så var det även denna gång. Alla planerade att gå där ifrån på rasten (så även jag) men när han så snällt meddelar att det inte blir någon rast, reser sig ca 20 st och går ändå..sedan droppar några av då och då under hela föreläsningen. Jag och Tiina gick när det var en halvtimme kvar. Jag stod inte ut. Det är även anledningen till att jag stannar hemma imorn för då är det nämligen en till av dessa otroooligt givande föreläsningar...

Sedan när jag kom hem tränade jag :) Haha ja ni läste rätt ,p Vi har nämligen köpt en crosstrainer, en slags träningsmaskin som tränar hela kroppen..lägger in en bild här nere. Det var i alla fall jobbigt med väldigt skönt efteråt. Så nu ska jag komma igång med träningen ordentligt. Tycker det är så jobbigt att gå ut och springa och gå promenader då man lätt kan skylla på vädret så det inte blir av. Och att gå till gymmet och prova sig fram hur alla maskiner fungerar är inte heller min grej riktigt. Så nu har jag alltså inget dåligt väder att skylla på eller någon krånglig maskin att lära mig då denna är superenkel. Alltså har jag nu inga argument kvar för att inte träna. Och jag vill ju träna så nu kör vi! (Lite pepp-talk till mig själv ^^)

På fredag ska jag vara i skolan och arbeta inför seminariet och sen på kvällen ska jag fråga om malinen vill hitta på något då jag läste att hon är alldeles ensam i helgen, stackarn :P För på lördag måste jag vara hemma och laga mat till mig och J och min kära bror då mamma och pappa ska bort. Tror det kommer bli lövbiff med någon god potatis och sås till, mums! Gud vad hungrig jag blev nu, min mge kurrar.

Juste, ni som läser min blogg, kan ni inte vara söta och skriva en liten kommentar så jag vet vilka ni är? :)

Nej nu ska jag sova som sagt och nu säger jag det som jag skulle säga fån första början: Godnatt!


Trött

Idag är jag jättetrött och orkar inte skriva något speciellt utan i stället härmar jag malin (thepaint.blogg.se) och alltså får ni roa er med denna lista

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Hm..den som ringde mig senast var J tror jag och alltså en kille.

Vad står det i ditt femte sms?

"Hej babe! Jag kommer gärna över och smakar på maten du ska gö ikväll. Ring mig sen. Puss" (Jag lagade mat på farsdag, supergott blev det ^^)

Vem ringde dig senast?

J som sagt..

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Jag har en bild från ett tema jag har på mobilen..det är vit bakgrund med svarta blommor/fjärilar/mönster på, det är i alla fall jättefint ^^

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
Den heter "Hands off" Vet inte vad jag har fått den ifrån men den duger.

Hur många sms har du i din inkorg?

Herregud..132 st tydligen :O Visste inte ens att man kunde ha så många..men tydligen. Ska nog ha en grov rensning någon dag :P

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
"JaAAaa!" Från imorse när jag frågade om J var vaken :P

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
"Tränat nu. Ska åka och käka nu. Puss babe" Från J igår när han hade varit på gymmet.


Hur många sms har du i kategorin "skickat?
142..hm jag är nog en sms-människa..:P

Vem är din 13:e kontakt?
Hem

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Ja eftersom det är J som är min 20:e kontakt kan jag ju klart svara Ja på den frågan.

Ogillar du nr 5?
"Haha, nej Björn duger :p (;" Som Malin skrev då Björn även är min femte kontakt :P

Har du varit i hop med nr 1?
Nej jag har inte varit tillsammans med min kusin Andreas vad jag vet.

Vad har din mobil för färg?
Den är mörkgrå och metallic blå och lite silver.

Slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
Test? Det var ju inget test, snarare en lista av något slag. Kul och kul..tidsfördriv.


Cosyfraidai

Idag är det härlig fredag igen! Jag fylls av en helmysig känsla när det är fredag, jag vet inte varför. Jag tror dock det är från när jag var liten då man längtade hela veckan på att det skulle bli fredag så att man fick äta chips och godis och dricka läsk :) Jag vet inte, men den känslan har stannat kvar på något vis. Ikväll ska jag nog titta på Idol och ligga och mysa med J :) Som sagt, fredagar är mysiga dagar.

Imorgon ska det bli roligt, jag ska hem till Mathias på middag med tjejorna. Han har flyttat och jag har inte varit i hans nya hus, så det ska bli kul att se. Vi har alltid så roligt på våra middagar så denna gång blir nog inget undantag :)

Jag är ledig idag så jag tänkte plugga ekonomistyrning idag. Läste tre kapitel ur Ledning och Organisation igår så det får räcka på ett tag. Nej usch nu måste jag sätta igång, vi hörs sen!

Henrik Scyffert och en Skrothög!

Hej idag har varit en rolig dag!

Jag har varit på föreläsning med Henrik Schyffert! Ja komikern ni vet som är med i killinggänget och annat trevligt.
Han var på Södertörn idag och hade en föreläsning om kreativitet och hur man ska lyckas komma på en bra idé. Han berättade om massa roliga grejer och situationer han hade varit med om i livet och när han skulle komma på nya tvprogram.

Alltså alla i aulan (ca 200 pers) satt i princip konstant och skrattade under 45 minuter, så himla rolig och bra föreläsning! Jag blev på jättebra humör av den. Budskapet var att man ALDRIG ska säga nej till en dålig idé utan i stället uppmuntra den. Annars kommer ingen vilja framföra sin idé till slut. Det tycker jag var väldigt bra. För vet ni vad den största rädslan människan har? Att Göra Bort Sig! Ja döden kommer på andra plats, är inte det ganska läskigt? Jag menar vi människor bryr oss så mycket vad andra ska tycka om oss att till och med döden kommer på ANDRA PLATS. Ganska tänkvärt. Vi fick också gratis redbull och en liten goodiebag därifrån med b.la. choklad och ett mobilband, trevligt tycker jag :)



                                                               En väldigt skojig människa det där :)

Nu ska jag ialla fall börja titta lite på ekonomistyrningen..usch vad jag inte vill, men jag måste. Har ju i princip glömt allting om vad det handlar om och tentan är om en månad ungefär. Så det är nog bäst att börja kika lite smått på den om man ska hinna lära sig alla förbannade formler och uttryck tills dess. Min bok till den här kursen måste jag också hämta sen, de brukar skicka böckerna antingen hem eller till handlarn..men nu har de skickat den till Filmkedjan, som ligger 20 minuter bort! Suck. Den är ju tung som en ko också så jag måste ha skjuts dit för jag orkar inte släpa hem den,

Juste! Igår hände en hemsk sak! Jag skulle vara snäll och hämta Jonte med moppen för att han hade gymmat och inte orkade gå hit. Det skulle jag aldrig ha gjort. Ni som var ute igår (eller tittade ut genom fönstret) kanske såg hur otroligt dimmigt det var igårkväll (vid 18-tiden). Man såg kanske högst 50 m framför sig, vilket inte var så kul eftersom min hjälm immade igen så jag var tvungen att köra med vesiret öppet, vilket var I S K A L L T! Fyfan. Ja alltså jag skulleha tagit min trofasta moppe som man kan lita på i alla väder, det var bara ett litet problem, den hade ingen bensin kvar. Så alltså fick jag låna min brors moped, som är dubbelt så stor och klumpig som min och väger minst 10 gånger mer. Den har då krånglat väldigt länge nu och går inte att starta normalt (man startar den med en knapp) så man måste kicka igång den. Detta innebär att man måste få upp moppen på det stora stödet, annars är detta i vägen då man ska kicka. Min bror hjälpte mig med detta när jag skulle komma iväg. Det tog ca 10 minuter att starta skiten eftersom den var kall och är allmänt störd (Ja jag är väldigt arg på den). Så jag kom tillslut iväg i alla fall och hann till en refug som stod på ena sidan av vägen så man måste stanna om det kommer bilar från andra hållet, vilket det självklart gjorde!

VAD HÄNDER DÅ?
Ja vad är det enda som skulle kunna hända med min otur? Ja precis, den DÖR. Jag rullar in den på insidan av refugen eftersom jag inte vill bli påkörd och försökte få upp den på stödet. Vilket visade sig vara en hel omöjlighet! Alltså man ska trycka ner stödet och samtidigt dra mopeden uppåt/bakåt. Bara det att när jag tryckte ner stödet med foten nådde jag inte fram till styret, och när jag sträckte mig fram till styret hade jag ingen kraft att trycka ner stödet. Dead end. Jag blev väldigt arg och försökte flera gånger att få upp skiten på stödet. Det enda det resulterade i var att jag antagligen kommer få ett präktigt blåmärke på låret då mopeden slog i där varje gång jag försökte dra den, och har en rygg som gör väldigt ont idag. Jävla skit! Det hela slutade med att jag var tvungen att ringa till mamma som gick in till mina grannar eftersom pappa jobbade över och de kom sedan och hämtade mig och vi fick rulla moppen hem. För även när de fick upp den på stödet så gick den inte igång. Skrothög (Den är helt ny). Så jag var väldigt irriterad igår och är det fortfarande!



Den ser inte tung ut, men vilken bluff! Den är tung som en elefant full med bly!


Jag har alltid så mycket att skriva märker jag, men jag gillar att skriva, hoppas ni gillar att läsa :P Nej nu ska det som sagt bli lite ekonomistyrning innan jag dör framför tvn med min onda rygg..

Ha det bra! Puss

I'm back!

Yes I am. Nu har jag återhämtat mig från helgen + att malin har skällt på mig att jag måste börja skriva igen..men det är väl bara rättvist eftersom att jag skällde på henne förrut så :) Skulle ha skrivit igår egentligen men då hade jag skola och sen var jag med J hela dagen och halva dagen idag. Så nu hade jag lite tid över :)  

Så alltså, det var jobb som gällde hela helgen. Det innebär att gå upp klockan halv 6 för att vara på plats kvart i 8. INTE kul. Men sen har jag ju en underbar pappa, massa hjärtan på honom, som har skjutsat mig både till OCH från jobbet både lördag och söndag <3 Det innebar att jag kunde sova en hel timme längre! Vilket i sin tur innebar att jag var lite piggare och slapp frysa halvt ihjäl/bli raggad på av någon påverkad människa klockan halv 7 på morgonen(ja det har hänt några gånger, alltid lika irriterande)/stå och vänta i en evighet på buss/tåg, så det skönt.
 
På lördag kvällen var det halloweenmiddag hos mina kusiner. Det var väldigt trevligt. Dock han jag i princip bara springa in genom ytterdörren när jag kom hem från jobbet, byta om på en sekund och sedan iväg igen. Hade inte ätit något sedan halv 11 på dagen heller, så min mage skrek och jag var rätt trött. Men annars var det super ^^

Idag har äntligen J fått en mobil som fungerar. Det känns som att man har varit i Södertälje varje dag de senaste två veckorna..det är ju ändå 5 gånger vi har varit fram och tillbaka till affären. Men nu har han bytt modell till en Sony Ericsson i stället så nu måste det fungera! Det har krånglat så mycket så jag spyr på det snart, och J dör. Så imorgon när den har laddat klart får vi se om den fungerar som den ska. Så nu ska jag hålla tummarna. Men det gör den nog. Den SKA göra det. Suck.

Började min nya kurs igår också, den verkar helt okej, Grundläggande organisationsteori. Jag tycker ju om teoretiska kurser (alltså där man inte behöver räkna och lära sig massor av formler, utan bara fakta), så jag hoppas det blir kul.

Nu ska jag nog slappa i soffan resten av kvällen och kolla på b.la Desperate housewifes :) Ha det bra! Pussar


RSS 2.0