Godkväll

Hej!
Idag har jag sprungit runt i Södertälje halva dagen. Vi bytte J's mobil men den krånglade ändå, och efter mycket in och ut i butiken gick vi därifrån, jag han även handla ett par vantar (det var iskallt ute idag) och några trosor. Mobilen krånglar lite fortfarande, det kommer upp "Registrering av simkortet misslyckades" lite då och då. Men efter lite sökning på internet har vi kommit fram till att det är Operatören det är fel på (Tele2) då vi både har bytt mobilen och simkortet.

Juste, tentan gick strålande! Gud vad skönt! :)

Nu måste jag springa, imorn ska jag jobba hela dagen och sedan ska jag på halloween, och på söndag är det jobb igen hela dagen. Så i värsta fall hörs vi inte förrens Söndag kväll.

Takecare!

Nya skor

Hej på er!
 Igår var jag i Södertälje och handlade skor, ja jag hittade faktiskt några jag ville ha! :) De är svarta och luddiga innuti, ända ner till tårna, så mysigt! Nu slipper jag frysa om fötterna om det blir en kall vinter i alla fall.

J köpter också en ny mobil (det var på tiden!) en nokia. 5310, express music. Den verkade jättebra ända till idag då den slutade fungera. Väldigt stabilt. Batteriet glappar så den stängs av hela tiden och går inte att starta igen sedan utan att man tar ut batteriet och stoppar i det igen.Så han måste åka och byta den imorn. Så efter min tenta ska jag möta upp J för att åka till Södertälje. Jag ska nog shoppa lite också för att dränka sorgerna/fira beroende på hur tentan går :P

Idag har det varit en allmänt tråkig dag tycker jag. Jag har tittat på tv och pluggat. När jag inte orkade plugga mer blev det mer tv, och lite bloggläsande. När jag hade tröttnat på det fanns det inte så mycket mer att göra/vilja göra. Dessutom är det jättekallt och mörkt i mitt rum, usch. Imorgon är det fredag, men inte ens det kan jag se fram emot då det först är tenta och sedan kan man inte hitta på någonting på kvällen eftersom man snällt måste upp ur sängen klockan halv 6 på lördag morgon, samma sak på söndag. Fy! Så helgen blir mer eller mindre obefintlig när man jobbar, tur att jag gör det så sällan :)

Nej nu får ni en bild på mina nya skor. Skulle fota de och lägga upp egentligen men det orkar jag inte just nu, så det får bli en bild från Dinsko.se där de är inhandlade för 449:-



Fina va?

Den hemska alarmklockan

Godmorgon!

Har nyss vaknat och klivit upp ur sängen. Alltså jag verkligen verkligen ogillar J's alarm på klockan. Jag är van vid att vakna till Rix fm varje morgon lite lungt och skönt, men här är det minsann allt annat än lugnt och skönt när man vaknar! Man flyger upp ur sängen av en signal som låter du du du du Du DU DUDUDUUDUDUDU!!(Kan inte härma ljudet) Ja den går snabbare och snabbarer och högre och högre och den är hemsk! Man vaknar med ett ryck och vill bara få tyst på oväsendet, vilket brukar resultera i att man har ner allt (då man försöker nå klockan) som finns på bordet, INKLUSIVE klockan som alltså fortsätter att pipa som en galning någonstans under sängen. När man till slut får tag på eländet har man hunnit få huvudvärk på kuppen! Gah!

Ni kanske tycker att jag ska skaffa honom en ny då eftersom att jag klagar så mycket, och jo det tänkte ju jag med såklart. Så han fick en förrut som var bra, man kunde se tiden och om man vred den ett halv varv kunde man se temperaturen och lite sånt. Den hade även en bra alarmsignal. Det enda lilla felet den hade var att den inte lös i mörkret! Så han använder inte den eftersom man inte kan se vad klockan är när det är mörkt. Och det har inte blivit av att han/jag har köpt ännu en ny. Så därför får jag utstå den där klockan som jag snart kommer kasta i väggen och hoppas på att den går sönder.

Så jag har alltså ont i huvet nu och är hungrig (som inte hade med klockan att göra :P). Så nu ska jag släpa med mig J upp på övervångingen och hitta något att äta innan vi sticker iväg till Södertälje.

Ha en bra dag! Puss

Hamstermök

Vet ni vad jag gör just nu? Äter McChicken med pommesfrittes. Usch vad jag är onyttig, det måste det bli ändring på. Jag har ju önskat mig en träningsmaskin i julklapp så vi får hoppas på den helt enket. Jag är törstig också men J (är hemma hos honom) vill inte hämta nåt att dricka innan han har ätit klart..som jag hoppas att han har gjort snart.

Annars idag har jag vart i skolan och höll på att få panik då skrivaren och hela datorsystemet krånglade som fanidag så det gick varken att logga in på datorn eller skriva ut arbetet..och detta var ca 20 min innan allt skulle redovisas och lämnas in. Suck säger jag bara. För övrig var det vääldigt kallt idag. Det upptäckte jag när jag skulle springa till bussen imorse iklädd svarta leggings, en vit tunika, benvärmare, svarta skor och en jacka + halsduk. Då var det försent att byta om. Mina ben frös ihjäl. Usch för den här årstiden. Var är sommaren? :(

Juste. jag avbokade körlektionen imorn, jag orkar inte gå upp så tidigt igen faktiskt. Så det får bli någon annan gång.
Imorgon ska jag i stället ta en tripp till Södertälje med J och titta om jag hittar några vinterskor, börjar ju bli dags att införskaffa sig det nu tycker jag. Vet dock inte vad jag vill ha än, men hoppas jag kommer på det inom den närmsta framtiden.

Ikväll klockan 20:00 är det Rosabandetgalan som jag inte har bestämt mig för om jag ska titta på än, då missar jag ju Desperate Housewifes..kan ju i och för sig spela in det men ändå. Vi får se :)

(Fråga inte om rubriken, jag sa att J skulle hitta på nån bra rubrik..och det var resultatet..)


Uppdatering från i lördags + dagen

Så nu har jag precis kommit ut ur duschen så nu tänkte jag berätta lite om i lördags

Recept på en riktigt bra kväll: Supergoa människor, goda drinkar och shots, mina älskade flickor (som också ingår i kategorin supergoa människor), musik och dans + en väldigt rolig promenad i höstblåsten. Där har ni det! Rätt så enkelt faktiskt :)

Kvällen var som sagt väldigt trevlig, den började dock med att jag och J släpade massor av flaskor, b.la 4 st 2 liters spriteflaskor, vilket är 8 kg sammanlagt. Men det var ungefär hälften + att vi hade blommor och lite annat att bära på. J hade dessutom träningsvärk i armarna så det var inte så kul. Man var helt slut när man kom fram..

Malin blev glad för halsbandet i alla fall, det var bra. Jag tyckte det passade henne, det var jättefint :)
Sedan blev det dricka och roliga konversationer och även en väldigt flummig promenad :D GUUUUPP! Haha du är så söt Lisa ^^

Promenaden hem var också väldigt rolig med sång och skratt <3

Sammanfattning: Trevligt folk, drinkar & laktrisshots, en supersöt hund, höga klackar, blåst, musik, en mysig säng, väldigt nära att slå i huvudet i ett elskåp (inte jag), sång, kramar och tv-spel.

Längtar till nästa gång :)


När jag ändå håller på kan jag ju lika gärna berätta vad jag har gjort idag också..när jag kom hem från den icke existerande körlektionen satte jag mig och spelade lite wow (för att få ur mig mina aggressioner, haha nejdå) meeeen det hann jag ju inte göra i längre än ca 10 min för sen ville min kära mor släpa ut mig på en promenad, så det gjorde vi. 45-minuter senare kom vi hem efter att ha gått runt halva kommunen, det blåste väääldigt mycket och var iskallt kan också tilläggas.

Jag åt tacos och sedan somnade jag framför tvn. Vaknade av att jag hade jätteont i nacken (inte så bekvämt att somna i en två-sits soffa kan jag tala om) så jag förflyttade mig in till min säng där jag tillbringade de närmsta 2 timmarna. När jag vaknade vid halv 3 satte jag igång att plugga. Det gjorde jag till klockan var halv 6 (stolt över mig själv) och då gick jag och åt pasta carbonara, mums! Så nu tycker jag jag har varit tillräckligt duktig idag så pluggböckerna åkte in i hyllan och kvällen ska jag ägna åt att titta på tv, med eller utan J, vi får se :)

Imorgon har jag föreläsning mellan 10-12 och mellan 15-17..väääldigt kul. Det här blev visst ett väldigt långt inlägg, men så går det när man har mycket att säga och inte är så bra på att vara tyst ^^

Krams!


Den mänskliga faktorn

Det är den som gör att det blir fel. Vad är farligast i trafiken? Jo den mänskliga faktorn. Vad förstör världen? Jo den mänskliga faktorn. Det är den mänksliga faktorn som gör att en körlektion glömdes att skrivas in i körlärarens schema. Ja, precis det hände mig nyss.

Jag går upp klockan 05:45 för att jag tvingas att åka och köra i södertälje 07:35, eftersom det var den ENDA tiden som fanns denna vecka + den på onsdag samma tid.

Vad händer? Jo jag kommer dit vid 20 över 7 för att tåget går så dåliga tider så man alltid kommer mer än en kvart innan. Jag väntar och väntar och ja, väntar lite till. Till slut går jag fram till en annan körskolebil med en lärare i, som också står där och väntar och frågar om han vet var min körlärare är. Men nej det visste han inte och han trodde heller inte att hon hade någon lektion idag på morgonen. Super tänkte jag, verkligen super. Här har jag släpat mig upp ur sängen klockan 6 på morgonen helt i onödan!

Och just så var det. Jag fick i alla fall åka med honom till kontoret (hans elev dök inte upp) för att kolla upp om jag var inbokad eller inte. När vi kommer dit är min körlärare där! Vi konstaterar att receptionisten INTE har bokat in mig idag, utan bara på onsdag. Hon har alltså GLÖMT att boka in mig, även fast hon sa till mig att jag hade lektion måndag och onsdag 07:35, den jävla mänkliga faktorn igen. Så ja det slutade i alla fall med att jag fick rabatt på 200 kronor på körlektionen och sedan fick jag snällt sätta mig på tåget och åka hem igen. Kul kul.

När jag kom till Rönninge missade jag självklart bussen, så jag fick ta 708:an och gå från centrum. Men det är jättehärligt höst väder ute, så det piggade upp mig lite grann. Men jag är fortfarande irriterad över den mänskliga felfaktorn. Sucks.

Jag är ledig idag ska också påpekas, vilket gjorde allt om än mer jävligt :P Men eftersom att jag ändå är uppe och skuttar (inte alls ironi) vid den här tiden så kan jag lika gärna sätta mig och...spela lite ^^ Men sen blir det plugg i alla fall, tentan är på fredag så..

Pusspåer 

Trött

Hej tänkte bara skriva ett superkort inlägg innan jag hoppar i säng.
Det var en sjukt rolig kväll igår, jag älskar mina flickor så mycket <3 Uppdatering om kvällen igår kommer imorn, och kanske även lite bilder :)

Nu ska jag som sagt sova, kanske läsa lite i min bok som jag började på i förrgår, den är så bra! Jag har läst den förut för några år sedan men den är som sagt väldigt bra så måste läsa den igen.

Ja anledningen till att jag måste gå och lägga mig nu är att jag är trött som få och imorn ska jag gå upp klockan 5:30 ! Ja ni läste rätt, jag ska nämligen ha körlektion klockan halv 8, väldigt skojigt. Det är ju fortfarande mörkt vid den tiden liksom! Suck. Samma sak på onsdag. Eftersom att det inte blev så tidigt igår..så har jag ju en del sömn att ta igen då..så vi hörs imorn sötisar! Pusspuss 

Plugg och träningsvärk

Hej på er igen!
Kan inte riktigt förstå att den här veckan är över..den har gått så fort! Jag har varit ledig större delen av den (Tisdag-Torsdag) men ändå känns det som att jag inte har gjort annat än att plugga Jag förstår faktiskt väldigt mycket nu av finansieringen och investeringen, det känns jättebra! Tiina och jag satt här hemma hos mig i tisdags och pluggade på gamla tentor och det gick verkligen bra, så nu är jag ganska positiv mot det här faktiskt. Idag satt vi och gjorde uppgiften till seminarie 3, och det tog bara ca 2 timmar! :D


Så jag är på jättebra humör idag och imorn blir det ännu bättre, då är det ju fest! Gud vad kul! Jag och Lisa ska ha kul med Ragnar, och Malin också så klart ^^ Puss på er!


J  tränade på gym igår så han har träningsvärk i armarna. Han kan inte ha de raka, det tycker jag är rätt kul (Ja jag är elak) :) Idag tränade han benmusklerna också så det ska bli kul att se imorn om han kan gå..men det hoppas jag eftersom att han dels ska åka och träna igen och dels åka och handla med mig. Annars får jag väl bära honom på ryggen, haha vilket skämt. Nej men det ordnar sig nog. Han har även solat solarium idag så han är brun och mysig nu :) Han har dock ett vitt streck över halsen där han har sin kedja..fast det syns ju inte eftersom att det är under kedjan men det är lite kul ändå, hihi.

Nej nu gnäller J att jag ska umgås med honom så så får det bli. Ha en trevlig kväll allesammans!


Lista

Tänkte bara göra ett liten listat innan jag och J sätter igång med chokladbollarna, gud vad gott det kommer bli!

Tio första:
Första bästa kompis:
Tina
Första bil: Ingen än.
Första kärlek: Rickard
Första husdjur: Smulan (katt) hade vi när jag föddes men mitt eget första husdjur var en svart kanin som hette Lina.
Första semester: Utomlands var det Kreta.
Första jobb: Lindex
Första köpta skiva: Hm jadu bra fråga. 
Första riktiga kyss: Johan (han bet mig i tungan)
Första piercing: Öronen, den enda också för den delen.
Första konsert: Gyllene Tider i Västervik :)

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Öl igår
Sista bilfärd: Idag till Huddinge
Sista filmen du såg: Freaky Friday
Sista bubbelbadet: Alltså man tycker ju att man borde använda ett bubbelbad oftare om man har ett själv..men så blir det inte..så jag har inget bra svar på frågan förrutom att det var för länge sedan, 
Sista spelade cd: Har all musik på datorn/mobilen/mp3n
Sista gången du grät: Kommer inte ihåg
Sista måltiden: Måltid och måltid, en grillad korv med bröd.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja på hjärnkontoret någongång när jag gick i 3an kanske, haha.
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Har jag nog när jag var liten och oförstående :)

Sju saker du har på dig:
Mysbyxor, strumpor med döskallar på (jadå dom är så fina), en svart t-shirt och en kofta, trosor, bh och en toffs i håret?

Fyra personer du kan berätta allt för:
Jontepontesötisplutt :D
Mamma
Malin
Lisa

Tre val:
Svart eller vit? Svart för det mesta
Sommar eller vinter? Sommar for the win!
Choklad eller chips? CHIPS

Två saker att göra innan du dör:
Gifta mig och skaffa barn 
Få ett jobb jag trivs med

En sak du ångrar:
Att jag inte tog halsduk imorse när jag gick ut..


Ja nu ska vi börja storbaka (haha). Ha det bra!
Kram

Yes!

Fredag igen! Härligt! Veckan har gått superfort tycker jag. Kanske är för att jag har varit ledig tisdag-torsdag så :) Imorgon har jag planerat mycket, tror dock inte jag hinner med allt. Jag tänkte åka till stan med J och kolla lite, sen klippa honom, sen göra chockladbollar (blev så himla sugen på det idag ^^) och sen måste jag och J laga mat för mina föräldrar ska på 50-årsfest. Sen vet jag att det var något mer men nu kommer jag inte ihåg det..men men. Jag får väl prioritera..

Snart kommer J hit och vi ska mysa med chips och dricka, jag älkar lugna hemmakväll-fredagar :D Jag har tröttnat lite på krogen, speciellt om man måste stå i kö i flera timmar..humöret går från 1000 till 0 då..men det är ju kul ibland, men i så fall tycker jag bättre om hemmafester :)

Nej nu ska jag gå och hämta något att dricka och fortsätta kvällen på annat håll, kanske hörs senare.

Krams!                  

Teori vs Praktik 1-0

Idag har jag varit duktig och skrivit teoriprovet (igen). Det gick ut igår så var tvungen att skriva ett nytt eftersom att jag ska köra upp snart! Pirr i magen kan jag ju säga. Provet gick bra i alla fall, jag var ganska säker på att det skulle gå bra också efersom jag har mycket lättare för att lära mig teoretiska saker än praktiska :P Men när man väl sitter där och får alla frågor framför sig blir jag så himla nervös och osäker "Var det verkligen så?" Och jag har lärt mig en sak här i livet man ska ALLTID ta det alternativet man tänkte på först..det är med 99% säkerhet att det är rätt! Jag blir lika förbannad varje gång jag ändrar mig i sista minuten..suck :P Jaja nu är det i alla fall avklarat!


Kollade precis klart på Criminal Minds, det är så bra! :P Men J irriterar sig på han som spelar chefen i teamet för att det är samma skådespelare som spelar Greg i "Dharma and Greg". Då kan han inte ta serien på allvar efersom att han är en komediskådespelare..Eftersom att jag inte brukar titta på "Dharma and Greg" så bryr jag mig faktiskt inte om det, jag tycker han passar i Criminal Minds så det så!


Nu ska jag spela lite Wow (World of warcraft), det är ett riktigt skojigt spel det där. Ja jag är en nörd ^^ Men om man är tillsammans med någon som (jag säger inte nörd) gillar datorer mycket så blir det lätt så :D Och det är ju riktigt roligt, ni borde prova :)


Imorgon är det föreläsning klockan 13-16, sedan får vi se. Nästa helg blir det i alla fall trippel 20-årsfest, det ser vi fram emot :)


Vi hörs imorgon! Puss på er


Bild tagen från www.tvinfo.se

Kallt och höstigt

Nu har jag pluggat några timmar så jag tänkte ta en paus. Pratade precis med min kära Malin och åt en panpizza.

Det börjar verkligen bli kallt nu! I mitt rum är det inte många plusgrader, måste sätta på elementet snart. När jag stog vid bussen (som självklart var försenad) imorse höll jag verkligen på att frysa ihjäl. Jag hade en tjock halsduk och jacka men det räckte tydligen inte att ha jeans, det blåste rakt igenom. Fy! När jag åkte hem var det varmare och solen hade tittat fram, så det var i alla fall skönare. Körningen gick super så det känns också skönt!

Funderar på att hoppa in i en varm dusch så jag får upp kroppstemperaturen några grader och sedan svepa in mig i en mysig tröja och ett par tofflor jag fick av mamma förrut. Vilken härlig idé. Men det får bli efter jag har pluggat lite, för annars fastnar jag bara framför tvn eller något liknande. 

Grattis till Malinsötnosen som fyllde 20 igår! Massa pussar på dig!

Now:  back to financing.. 


Godmorgon

Vad jag gör uppe då här tidigt när jag är ledig och allt? Jo jag har körlektion idag. Vilken tid? Jo 20 över 8! Kul va? Där har ni anledningen till att jag är uppe och skuttar vid den här tiden, ska strax gå till bussen.

Idag ska dagen ägnas åt att sitta med näsan i böcker och försöka få in massa formler i huvudet, och försöka förstå mig på hur fan man gör det här! Suck. Det här är inte min grej. Men men jag kämpar på ^^

Vi hade inget bröd hemma idag, så jag fick dricka ett glas lättdryck med svartvinbärssmak och..ja det var nog det. Får väl köpa något i Södertälje sedan. Usch vad jag fryser, varför måste det vara höst? ): Jag vill inte att det ska bli vinter, det är ju så himla kallt ute då >< Måste köpa en ny vinterjacka också och skor, vad ska man ha för vinterskor? Usch vad jobbigt allt blev såhär på morgonkvisten. Jaja nu ska jag slänga på mig en halsduk och vantar och en mössa om jag skulle äga någon och sedan gå iväg. Vi hörs senare!

Pusspuss

Fruit drops

Nu är jag hemma från skolan, kom för ett tag sedan. Har suttit och läst lite bloggar och så sen dess, jag gör allt för det oundvikliga..att plugga! Usch vad tråkigt. En glad överraskning var att jag hade tittat fel på schemat och trodde vi slutade 4 idag, men i självverket var det klockan 3, och vi fick gå tidigare så vid halv 3 gick jag till tåget :)

Men nu som sagt är det pluggning som gäller..måste ladda upp med lite godis och någon god dricka. Egentligen tycker jag inte om godis så mycket längre..vilket är konstigt. För några år sedan kunde jag och mina vänner äta godis både till frukost, lunch och middag i princip men nu när jag köper en påse när jag är sugen kan jag bara äta typ 2-3 stycken och sen börjar jag må illa. Nej jag är en sann chipsmänniska ^^ Men jag har köpt en speciell sorts godis på taxfree, jag köper den sorten gör varje gång jag åker utomlands! Har inte sett den på någon vanlig affär så tror att de bara finns på flyg/flygplatser. Men de är i alla fall supergoda och den här gången köpte jag ett 3pack i olika smaker, mums! De är hårda så man får njuta länge hihi.

Jaja nog snackat om godis, nu till pluggandet.                                          

Ciao!


Måndagmåndag

Godmorgon!

Jag är jättepigg idag, vet inte varför faktiskt. Gick inte och la mig särskilt tidigt heller men det är ju bara bra att jag är pigg!
Idag är det skola, så ska ta bussen om ca en halvtimme, men jag är helt klart så jag behöver inte stressa :)

Sitter här och äter frukost, men jag kan inte äta särskilt mycket på morgonen, ett glas oboy och en halv macka..
Det var ju tur att jag ens vaknade i tid! Jag hade ställt min klocka på 8:00 för då har jag lite tid att znooza också. Vid 20 i 9 fick mamma ett sms som jag vaknade av, snacka om tur. Jag förstog inte varför klockan inte hade ringt..sedan upptäckte jag att jag hade lyckats skruva ner volymen på max..så klockan hade alltså gjort sitt jobb och ringt vid 8, men utan ljud! Bra där Carro.

Glömde förresten att berätta en rolig sak som hände i lördagsnatt..Jag hade preciis somnat och då börjar min mobil ringa, och ringsignalen var ju inte låg direkt, så både jag och J flög upp ur sängen. Det var ett okänt nummer men jag svarade och det visade sig vara en klasskompis från 9an som jag inte har pratat med på ca 5 år. Han ringde i och för sig till fel Carro men det var kul att prata med honom! Jag blev lite förvånad att han hade mitt nummer kvar (har alltid haft samma nummer) för jag hade inte hans eftersom jag har bytt mobiler med jämna mellanrum. Men han var rolig i alla fall!
Slutar 4 idag, fy! Vad bortskämd man blir när man bara går 2-3 timmar i skolan ca varannan dag, hihi :)
Nej nu måste jag nog börja röra mig, tar ju trots allt 10 minuter att gå till bussen. Fast i min takt tar det ca 2-3 minuter, jag går alltid så fort, även då jag inte har bråttom. Usch jag måste sluta stressa..inte bra, inte bra.

Puss på er sålänge!

Allt klart!

Oj jag har visst inte hunnit skriva någonting på hela helgen! Jag har varit väldigt upptagen, jag har möblerat om i mitt rum, städat och rensat ut i rummet och pluggat lite + varit med J. Men nu är allt klart i mitt rum, känns bra! Det tog sin lilla tid dock att städa och rensa ut. Man hittar någonting man inte visste fanns knappt och tänker "Oh den här, den kommer jag säkert använda någongång". Sedan lägger man tillbaka den där man hittade den.. typ i någon låda längst in i garderoben..sen går det några år innan man hittar den igen och tänker samma sak, och lägger ner grejen igen..och så håller det på. Känner ni igen er?  Så har i alla fall jag gjort..det är ju dumt att slänga är alltid argumentet.

Men idag har jag varit duktig och verkligen tagit mig i kragen, allt jag inte visste fanns/glömt bort/inte använt eller sett på länge åkte ner i sopporna! Jag slängde faktiskt väldigt mycket idag och jag är stolt över mig själv. Ännu stoltare kommer jag dock bli när jag har rensat ut min garderob på samma skoningslösa sätt. Svårast har jag nog att slänga kläder..jag gillar mina kläder. Så när jag rensar min garderob brukar det inte slängas mycket.. Men jag älskar ju att shoppa kläder också..så när man inte slänger utan bara köper mer och mer kan det ju bara sluta på ett sätt, illa! Garderoben svämmar över och kläder ligger överallt, så nu måste jag verkligen vara hårdare mot mig själv! Jag tror inte ens att jag använder hälften av allt som finns där, men ÄNDÅ slänger man inte och har samma argument som ovan. Nej nu blir det skärpning!

Igår hann jag också med lite bullar och kakor hos min kusin som fyllde 7 år, grattis! Min morbror (min kusins pappa) och hans flickvän har nyligen flyttat till Hammarby sjöstad och igår fick jag se lägenheten för första gången, superfin! Jag skulle också vilja bo närmare Stockholm! Jag är lite avundsjuk faktiskt :)

Känner att pluggandet har blivit lite lidande den här helgen eftersom jag har haft så mycket annat att stå i. Jag ska nog läsa lite ikväll för att lätta på mitt dåliga samvete..Och nu har jag ju faktiskt en plats att plugga på, tack vare ommöbleringen :) Jag fixade även en bokhylla som jag har ställt upp alla skolböcker i, det blir ju en del på 2 år när man har ca 2-3 stycken till varje kurs och det är 4 kurser på en termin..så ja. Nu ligger de inte och dräller bara i alla fall. utan står snyggt och prydligt i hyllan!

Tycker det blev väldigt mysigt i mitt lilla rum nu :)

Kram!                                                         
                                                                                                                                         Carro


Helg!

Hej!

Idag har hag inte hunnit blogga någonting. Jag har i alla fall fått massa gjort idag, det känns jätteskönt :) Jag har städat, pluggat och gått tll doktorn och jag har ändå inte gått upp särskilt tidigt. Nu orkar jag inte plugga mer för idag, det får vänta till imorn. Nu ska jag bara sitta här i soffan framför datorn/tvn och bara ta det lugnt tills middagen, vi får se vad som händer efter det :)

Jag hade förresten normala värden på proverna, dock lite på gränsen till lågt på HB (blodvärdet), men doktorn (och jag) undrar fortfarande varför jag hade så himla lågt värde på fosforsyra (stavning?) förrut eftersom det inte ska kunna sjunka så lågt..men nu är det jättebra igen..det är ett mysterium det där. Är ju fortfarande jättetrött i princip varje dag..men vi får hoppas att det blir bättre, det är så jobbigt att man håller på och somnar bara man läser en sida i boken..vilket gör att pluggandet går väääldigt långsamt :/ Men idag har jag faktiskt lyckats läsa flera kapitel så jag är väldigt nöjd måste jag säga :) Hihi.

Kram på er!

Kväll

Hej hej!

Sitter hemma hos J och kollar på Fringe, den är rätt bra tycker jag..än så länge i alla fall..det här är ju bara 3dje avsnittet så. En annan bra nyhet jag nyss fick reda på är att Criminal Minds har premiär idag! Älskar den serien. Klockan 22.00, don't miss!

Jag har dessutom fått en förkärlek till OLWs flamin' hot cheez cruncherz..inte bra. men dom är så himla goda men man måste ha mycket att dricka till säger jag bara, det bränns! :)

Är ledig imorgon igen..har inget på agendan förutom att städa..och plugga..men vid halv 3 ska jag till doktorn och få svar på mina prover..får se vad de visar. De har ju hoppat lite fram och tillbaka som de vill..så vi får se.
Men nu ska jag som sagt fortsätta kolla på Fringe och sedan Criminal Minds och sen blir det sängen! :)

Godnatt sötisar


Klar

Nu har jag pluggat ett tag, städat lite, måste städa mer imorn för jag ska göra om i mitt rum :) Kommer bli jätteskönt. Då
är det ända som saknas en plattv som man kan sätta på väggen :) 

Nej nu ska jag dra till J och störa honom i sitt spelande :)

Hejdå!

Sötkatt

Tänkte visa er hur söt J's katt var igår ^^ Minns ni paketet jag fick hem? Det stog hos J och Hoolie hade väldans kul med det.


 

1. Upp på lådan

2. Hon satt och vaktade lådan länge.

Efter att ha försökt länge och väl med att försöka komma in i lådan tyckte jag synd om henne så jag fixade en liten koja av locket som hon tyckte var jättemysig:)

 
3. Visst är hon söt där hon tittar fram? Hihi

Hur ska man göra för att orka plugga?

Nu är jag hemma..slutade halv 12 idag :) Jag ska plugga och städa idag egentligen men det har inte blivit så än..jag fastnade framför datorn och har fixat bilderna från Mallorca och skickat de till J. Men det går ju så segt eftersom de är så stora..så lär ju ta ett tag.

Jag fryser jättemycket, usch vilket väder! Man blir ju deprimerad ): Jag har en mysig stickad tröja på mig och ett par stora tjocka strumpor, men ändå är det iskallt! Undrar om våra element är på? Det måste jag undersöka.

Dags att börja plugga snart så jag hinner det + att städa innan jag ska till J ikväll..lär jag ju inte hinna eftersom jag fastnar här hela tiden.. 

Cyah!

Skoldag idag

Godmorgon blogg!

Jag har lite brottom så blir bara ett kortis inlägg nu. Jag börjar 10 idag, ska alltså gå till bussen om ca 10 min.. jag har inte hunnit äta frukost sen..fast jag brukar köpa en macka i skolan. Men nu kommer jag inte hinna det innan föreläsningen men men..får väl stå ut i 2 timmar, jag slutar 12 idag ^^

Sedan blir det plugg, förstod faktiskt rätt mycket igår när jag läste boken.,.så det ska jag fortsätta med. Sen måste jag städa mitt rum också..fast det är mest kläder som ligger överallt..alltså jag har en förliten garderob! Även fast den är ca 2 m bred och 1 m djup..men det räcker inte!

Nu måste jag kila, vi hörs senare :) Puss!

Promenad och grillspett

Nu har jag och J varit ute på en härlig höstpromenad, känndes skönt. Dock var det rätt kallt så vi bestämde oss för att kika in på Grekiska Kolgrillen för att värma oss lite och även äta deras goda fläskkarréspett med tsatziki! Rekomenderas verkligen. J tog en hamburgare som även den är jättegod, men det är så stor så jag orkar inte ens halva så det slutar alltid med att J får äta en och en halv 150g..jag förstår inte hur killar kan äta så mycket? :P Om jag skulle tvinga i mig så mycket skulle jag nog ligga på marken för jag skulle ha så ont i magen + att jag skulle må skit.

Men det gör jag inte nu, nu är jag mätt och belåten..dock har jag lite ont i magen. Jag brukar ha det efter jag har ätit och druckit men nu har jag kommit på orsaken tror jag..jag tror att jag inte tål kolsyra. Vilket jag struntar i, lite magvärk dör man inte av :P

Idag är det tvkväll, det är greys anatomy, det tycker vi om :)

Juste, idag har jag äntligen fått min bok, ska bara hämta den i affärn, så nu slipper jag tjata om den. Nu är det bara det svåraste kvar, att verkigen läsa den också. Jaja ha det så bra sötnosar!

Kram!


Visst är det fint ute?

Sol!

Vilket härlgt väder det är ute! Sol och mera sol, sånt tycker vi om. Kanske blir en promenad hem till älsk lite senare :)

Idag ska jag i alla fall ta tag i pluggandet, känns lite bättre nu eftersom jag faktiskt fårstår hur man värderar en aktie, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Men det är ju typ bara en 100 del av det jag ska kunna, så det är bara at plugga på. Men först ska jag nog slappa lite framför tvn ett tag, så jag kan samla krafter till att läsa boken på ca 800 sidor sen..om den har kommit idag dvs..visst låter det kul? Nej verkligen inte.

Kram!

Godnatt!

Hej idag har jag inte hunnit skriva någonting, har varit i skolan från 9-halv 6..sedan sov jag två timmar efter middagen..jag förstår inte varför jag är så trött! Jag somnade på föreläsningen idag..det var som att det inte gick att öppna ögonen..och föreläsarens monotona röst gjorde ju inte saken bättre..Tur att jag ska till läkaren på fredag så jag kan få reda på varför jag är så himla trött hela tiden.

Förutom att jag har varit dödstrött hela dagen har det inte varit min dag idag. Föreläsningen sov jag ju på som sagt.. sen blev det Pizza Hut i stan med Tiina, det var i alla fall något bra. Sen var det seminarium och vi hade på något konstigt sätt tittat fel i schemat så vår grupp hade redan haft, så vi fick hoppa in i en annan, som vi ändå måste byta ifrån eftersom tiderna inte passar..men det ordar sig nog. Sen bar det hem. Bussarna var försenade både till och från skolan, väldigt kul efersom det känns som det är minusgrader ute..

Imorgon är jag ledig igen! :) Den här kursen har väldigt mycket lediga dagar har jag upptäckt, det känns skönt :) Hoppas jag får hem boken imorn..men men nu ska jag gå och lägga mig. Bloggar nog mer imorn. Godnatt på er :)

Kramkram

Paket och kladdkaka

Sitter hemma hos älsk nu, vi har inte gjort så mycket ikväll bara tittat på tv, men det är mysigt :)
Jag har även fått hem ett paket idag som jag nästan hade glömt bort att jag hade beställt. Så blev en överraskning att se vad det var i, men jag blev glad iaf. Det var en klänning, en tröja, och 3 t-shirtar och en kofta och sedan var det 2 bhar också..de var dock för små så vet inte riktigt vad jag ska göra med de..orkar nog inte skicka tillbaka de.

Att få ett sms om att jag hade ett paket att öppna var ungefär som när man städar och hittar pengar som man inte visste fanns..eller som man glömt bort att man har. Det händer mig rätt ofta faktisk..brukar hitta en hundring oftast men en gång hittade jag ett kuvert med 5000 i från min student..kan ju säga att det här var i augusti någongång och jag tog då studenten i början av juni..jag är så smart ibland. Men jag blev i alla fall jätteglad när jag hittade de! :D

J hade massa små kladdkakor från Delicato, sånna här enportions eller vad man ska kalla det. En sån åt jag, det var gott. Synd att det inte var grädde till bara, men men man kan ju inte få allt. :)

Nu ska jag spela lite datorspel och sedan sova, jag har ju föreläsning imorn + seminarium. Det är fyra timmar mellan dom..så blir väl att luncha med Tiina sålänge. Hon är snäll hon :)

Kram och gonatt på er!



Här har ni kladdkakan jag åt..eller en likadan iaf :)


Its monday

Jag vaknade för ca 40 minuter sedan. Detär så härligt när man är ledig och får sova hur länge man vill :D Sängen är så varm och mysig så man aldrig vill gå upp. Men nu är jag i alla fall uppe till slut..fast jag har i och för sig inte gått upp ur sängen än..Börjar bli lite hungrig dock, så ska nog gå upp och göra frukost snart.

Idag har jag inget planerat. Hoppas på att min bok kommer idag så jag hinner göra uppgifterna tills imorn..men sån tur har man väl inte >< Suck. Har massa godis kvar från taxfreen när vi åkte till Mallorca för ett tag sen, det blir gott ^^ Jag tänkte lägga upp lite bilder därifrån sen..kanske imorn. Jag har fortfarande inte lagt in alla bilder från kameran till datorn än..För när jag höll på med det så tog batterierna i kameran slut, så det var bara hälften av bilderna som hann överföras. Sedan har det liksom inte blivit av, måse fixa det snart.

Jag hittade supersöta bilder på Js kattungar som han hade förut, nu är dom rätt stora och två bor hos min mormor :)



Lille söta Tristan tar ett skutt!


Tusse försöker ta sina första steg..går inte så bra dock :)


Här är alla samlade för ovanlighetens skull, Tusse, Tristan, Tiger och Hoolie


Lilla Tusse igen, visst är han söt? :)

Den helsvarta som dricker vatten på bild tre bor hemma hos J nu :) Hon biter mamma (Black Key) i svansen hela tiden, välter papperskorgar mitt i natten, har ner allt som går från bort och liknande och är allmänt jobbig, men trots det är hon världens sötste, så man kan inte bli arg på henne :)

Gråsöndag

Idag är det söndag, vilket brukar innebära plugg, eftersom man skjuter upp det hela helgen och sedan måste ta tag i det på söndagen. Så även denna söndag. Gör ju inte så mycket iof..finns ju ändå inte så mycket att göra när det spöregnar hela dagen och är allmänt grått ute. Usch vad tråkigt.

Min bok har inte kommit än, hoppas den gör det imorn. Har ett kompendium som jag har läst iaf..men uppgifterna man ska göra till seminariumet är i boken, som då inte har kommit än..så det är ju roligt.

Annars har jag sett på Stjärnor på is idag som jag spelade in igår, vad duktiga de var! :) Skulle vara kul att testa på något sådant någongång. Tycker om programledarna också :) 

Om ni undrar varför allt är kursivt så vet inte jag det..jag har en laptop och tangenterna är rätt små..och jag råkade komma åt någon knappkombination nyss..och då blev allt kursivt och går inte att ändra..att jag lyckas. Jag lyckas alltid med sådant man inte borde lyckas med..

Kram på er!

Lista

Är du i ett förhållande? Ja :)
Om inte, varför inte? -
Hur långt var ditt längsta förhållande? Över 4 år än så länge med min älsk <3
Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Jonathan
Hatar du ditt ex? nej inte ett dugg.
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej.
Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? nej det har jag inte.
Vad är DU mest för, förhållande eller strul? Förhållande for the win :)
Är du en player? nej har ju min pojk :)
Har du blivit dumpad? nej faktiskt inte.
Har du blivit sårad? Jadå
Har du dumpat någon? Ja, och det gjorde lika ont för mig som för dom.
Är du en bra partner? Den bästa ,p
Är du kär i någon nu? Ja i min moshimoo så klart :D
Har du någon beundrare? Mja kanske
Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? Ingen är perfekt, men älsk är jävligt nära :)
Har du varit kär i flera samtidigt? Nej.
Har du sårat någon allvarligt? Ja..tyvärr.
Hur är du som partner? Bäst som sagt ,p
När du vill ha någon, vad gör du? Tar honom, haha :P
Bästa raggningsrepliken? Sämsta är iaf "Din pappa måste ha vart en tjuv, för han har tagit alla stjärnor och satt i dina ögon" suck.
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Har olika senarion som jag inte orkar ta upp just nu. 
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Jontepontesötpöl :)
Är du gift i framtiden? Självklart, med vit klänning och allt!



Ja jag har lite tråkigt såhär på lördagskvällen/natten så blev en liten lista som jag snodde från Jenny, hihi :)


Kram och godnatt!


Shopping och 45-årsfest

God kväll!
Idag har varit en händelserik dag. Jag och J har varit och shoppat i skärholmen. J köpte nya jeans och en fin vinterjacka :)
Själv skulle jag inte köpa någonting..tyvärr slutade med att jag kom hem med en bh, trosor, en kofta, en t-shirt, en mascara, läppglans, en ögonbrynspenna och ett par jeans...jag är hopplös.
J skulle också köpa en ny mobil (han har ju en stenåldersmobil!), men klockan blev så mycket och vi orkade inte gå runt i affärer längre, så vi får ta det någon annan dag.

Sedan bar det iväg till min morbror på 45-årsfest. Det blev smörgåstårta med räkor, mums! :) Till efterrätt var det tårta/glass och kakor. 
Mina kusiner har så söta hundar, Sassa och Sammie heter dom. Sammie är fortfarande ung och de har en boll med ett snöre i, som man ska kasta bollen i. Sassa tar tag i bollen och kommer tillbaka med den..Sammie däremot tar tag i repet och skakar på huvudet så att han slår sig själv i huvudet, om och om igen..så korkad men ack så söt! 

Tänkte att jag skulle ha sett Stjärnor på is ikväll, men eftersom vi var på fest så spelade vi in det, så ska titta på det imorn ist :) Hoppas det är bra.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på Beck. 

Kramisis!

Mysfredag

Idag är det fredag! Min favoritdag på hela veckan :) Jag vaknade hemma hos älskling och sprang till bussen vid halv 10, föreläsningen började 10, men den höll bara på i två timmar så det var helt överkomligt ,p Nej, jag måste verkligen ta tag i pluggandet nu, sitter som ett frågetecken när läraren försöker förklara hur en aktievärdering går till..så jag hoppas min bok kommer någongång i början av nästa vecka så jag kan sätta igång!

Idag har jag även ätit tårta då Js mamma fyllde år, Grattis till dig! Min sötnosis Lisa fyller också år idag! Massa grattis och kärlek till dig! <3 Tårtan var iaf jättegod, chokladbotten med svartvinbärsmousse. Mums!

Nu ligger jag i sängen med älsk och tittar på idol..tycker det inte är så många bra iår faktiskt..men allt blir bättre med lite chips och läsk ^^

Ha en supermysig fortsättning på fredagkvällen för det kommer iaf jag ha!

Kramis

Blodprov

Idag har jag gått upp tidigt, även fast jag är ledig. Det är skönt för då går inte hela dagen, och man har mycket tid att göra saker..som att plugga. Men jag kan inte plugga just nu, jag har ingen bok än för jag beställde den precis. Modern financial management heter den..visst låter den otroligt intressant? Tycker inte jag. Dessutom lär den väl komma i slutet av kursen så man inte hinner läsa den innan tentan ändå..som förra kursens bok gjorde. Står att det ska ta 2-3 dagar och så kommer den efter 2 veckor liksom..väldigt kul.

Ja ja, över till anldeningen till den tidiga uppgången. Jag har varit på vårdcentralen och tagit blodprov. Ett tips för er som ska dit, gå dit TIDIGT. Dom öppnar klockan 7:15, så om man går dit då, är det inte så mycket folk. MEN eftersom att jag inte är den mest morgonpigga människan som finns så lyckades jag pallra mig dit så jag var är ca 9:15..inte smart. Min nummerlapp hade nummer 65..vet ni vilket nummer det var? Jo 50! Alltså varje nummer tar ca 5-10 minuter, så ja. Vissa nummer hade ingen (de hade väl antagligen tröttnat och gått) så det gick lite fortare. Jag kom därifrån vid halv 11 ungefär.

Sen skulle jag gå till ICA och handla frukost (jag visste inte om man fick äta något innan proverna så jag chansade inte) och tänkte köpa bröd och nånting att dricka på vägen hem. Och då hittade jag vitlöksbagutte..alltså jag varnar er PROVA INTE detta om du inte har ätit något på hela dagen..Det var absolut INTE gott..fyfan. Men Lokan och risifruttin var rätt goda :)

Så nu sitter jag här i soffan och kollar på Rachel Ray..varför finns det inget bra att titta på?

Krams!

Hej

Hej..jag är tillbaka..iaf för stunden.
Jag hade lagt ner det här med bloggande men sedan kännde jag att jag behövde skriva av mig saker..så det tänker jag göra.

Idag har jag haft föreläsning om Investering och Finansiering. Det är en ny kurs som började igår..den går i princip ut på att räkna ut räntor och aktier..verkligen INTE min grej. Fyfan. Hoppas nästa kurs är roligare..Organisationsteori.
Hade tenta i fredags..den gick väl sådär. Alla gamla tentor har likadana frågor, en ny här och var bara. Men vår tenta hade självklart FYRA nya frågor. Jag blir så upprörd, varför ska just vår klass få så mycket svårare än alla andra? Gah.
Det är alltid så, som om vi är försökskaniner eller något som de testar frågorna på. Typ "Oj de frågorna var för svåra, då gör vi lättare nästa gång". Kul liksom.

Det var ju inte riktigt meningen att det här inlägget skulle bli så bittert, förlåt :P

Kram på er!

RSS 2.0